Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Το Δ.Σ. του Χορευτικού Ομιλου Νάουσας σας προσκαλεί στην παράσταση της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς του Ομίλου, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στις 19:30 στην Αίθουσα "Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας" στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Ναυτικός όμιλος Πάρου συμετείχε στον αγώνα πρόκρισης για την εθνική ομάδα της κατηγορίας σκαφών Optimist ο οποίος έγινε στον Ναυτικό όμιλο Αλκυών, Ραφήνας στις 5-7 Απριλίου 2016.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το ν. 2193/1994 (ΦΕΚ 32/Α/1004) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου, ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 22α Μαΐου 2016, ημέρα Κυριακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην τελετή ανακήρυξης του ιατρού κυρίου Απόστολου Πολυζωίδη, σε Επίτιμο Δημότη Πάρου την Κυριακή, 15 Μαΐου 2016, ώρα 18.30΄ στο Δημαρχείο Πάρου στην Παροικία Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικά με την επιστολή του ελληνικού Visa Center, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ενημερώνει τους διαπιστευμένους tour operatorς, ότι η διαδικασία έκδοσης βίζας, βάσει της νέας διαδικασίας λήψης βιομετρικών στοιχείων των ταξιδιωτών, αυξάνεται, από 48 ώρες, σε 10 έως 12 ημέρες, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, δήλωσε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου σταθερή στις προτεραιότητες της ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την αναζήτησή λύσεων αναφορικά με το τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο Υγείας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 18:30 μμ στην αίθουσα Δημοτικού Συνεδριάσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας (ΔΑΠΠΟΣ) θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση Εργασίας για τη Μείωση της Πλαστικής Σακούλας στη Σαντορίνη.
Η συνάντηση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης και την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Θήρας με στόχο τη διαβούλευση με τις επιχειρήσεις – υπεραγορές τροφίμων, άλλους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και το ευρύτερο κοινό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 10-05-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δυο ημεδαποί ηλικίας 39 και 72 ετών, γιατί ο 39χρονος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο του 72χρονου. Κατασχέθηκε ένα σκαπτικό μηχάνημα έργων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-05-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 39χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε όσους έχουν πάρει κάρτες εισόδου στις πλατείες Αλυγαριάς, Μαντώς Μαυρογένους και Νάουσας να τις επιστρέψουν στο Δήμο μέχρι τις 27-05-2016, διότι από 01-06-2016 θα γίνει η ετήσια αλλαγή των κωδικών για το άνοιγμα των μπαρών και θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτημα προκειμένου να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις πλατείες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos