Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Συνεχίζονται και φέτος τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου με:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και Πολιτικό Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκαν χθες το πρωί στο γραφείο του, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, Επιπυραγός Μαυραγάνης Παναγιώτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα «σερβίρεται» το δεύτερο «πιάτο» της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν να μαγνητίζει το ενδιαφέρον. Σπουδαίο ματς και το Νάπολι – Μπενφίκα, ενώ εκτός έδρας αποστολή έχει η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 27-09-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στον αερολιμένα της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί ηλικίας 42 και 30 ετών γιατί μετέφεραν παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα παραθεριστές, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια της 16ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μικρών Νησιών, που έλαβε χώρα στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή στις Βρυξέλλες στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, ο Νίκος Μανιός συμμετείχε και έκανε σχετικές δηλώσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κος Χρήστος Λούκος και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν τα ευρήματα της φετινής χρονιάς κυρίως από τους οικισμούς της Μεσσαριάς, Βόθωνα, Καμαρίου, Θηρασιάς και Ημεροβιγλίου καθώς και τη συνολική πορεία της έρευνας και ταξινόμησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε, ότι ο Σύλλογος μας, μετά από αίτημα του Κέντρου Υγείας Πάρου-Αντιπάρου προέβη:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 30η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ποσό της δαπάνης που θα διατεθεί υπερδιπλασιάστηκε και ανέρχεται στις 73.800 ευρώ, καθότι η περισυλλογή και περίθαλψη αδέσποτων ζώων την περσινή χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ως Δημοτική Αρχή θεωρούμε χρέος μας να προστατεύσουμε και να φροντίσουμε όλους τους μικρούς μας φίλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οξεία και εφ' όλης της ύλης ήταν η σύγκρουση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την προ ημερησίας διατάξεως σηζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos