Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Η ομορφιά, η καθαριότητα, ο εξωραϊσμός των χώρων και η βελτιωτική ανακαίνιση ταιριάζουν με την άνοιξη, την εποχή που η διάθεση αναγεννιέται και κάνει θαύματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ατυχές, παράδοξο περιστατικό, από αυτά που κοστίζουν σε χρόνο και ταλαιπωρία στο χώρο της ακτοπλοικής μετακίνησης, συνέβη το πρωί του Σαββάτου 1η Απριλίου στη Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σέντρα ξανά όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο μετά από τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και το πρόγραμμα του Σαββάτου παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διόλου τυχαία δεν ήταν καθώς φαίνεται η δήλωση του Προέδρου των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ «Αγαπώ τους Έλληνες» κατά τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Λευκό Οίκο προς τιμήν της ελληνικής εθνικής επετείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 31-03-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, πέντε υπήκοοι Πακιστάν, γιατί προέβαιναν σε παράνομες εργασίες διαμόρφωσης υπαίθριου χώρου και υποβάθμισης του περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη σήμερα το πρωί από άνδρες της κρατικής ασφάλειας ένας από τους δράστες που ξυλοκόπησαν άγρια και τραυμάτισαν σοβαρά τον 24χρονο φοιτητή χθες στην περιοχή Ελληνορώσων, στους Αμπελοκήπους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας για το κλείσιμο της β' αξιολόγησης στο επόμενο Eurogroup εμφανίζεται ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, παρά, όπως τόνισε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα. Συγκρατημένο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του περί επίτευξης συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο και το ΔΝΤ, με εκπρόσωπο του Ταμείου να αναφέρει ότι είναι «νωρίς για υποθέσεις» και να υπογραμμίζει ότι υπάρχουν ακόμη διαφορές που δεν έχουν επιλυθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 12:34

Το κομπιουτεράκι έγινε 50 χρονών

Ο φυσικός Τζακ Κίλμπι πρέπει να «τρελάθηκε» όταν η εταιρεία στην οποία εργαζόταν, η Texas Instruments, σχεδόν αγνόησε την εφεύρεσή του.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην απαγόρευση του καπνίσματος σε άτομα κάτω των 18 ετών προχωρά η Αυστρία από τα μέσα του 2018, έπειτα από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε σήμερα μεταξύ των εκπροσώπων των εννέα αυστριακών ομόσπονδων κρατιδίων -καθώς σε αυτά βρίσκεται η αρμοδιότητα ως προς το κάπνισμα- να υιοθετηθεί η σχετική πρόταση της Αυστριακής υπουργού Οικογένειας και Νεολαίας, Σοφί Καρμάζιν, του συγκυβερνώντος, με τους Σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερο αμφίρροπη από ό,τι ήταν επτά ημέρες πριν μοιάζει να είναι η εκλογική μάχη στη Γαλλία, τρεις εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα Σάββατο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos