Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Το Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου , τυπικό στις υποσχέσεις του ,πρόσφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου 300 τσάντες με λαχανικά (σέσκουλα) με σκοπό να μοιραστούν στα μέλη του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-04-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 25, 34 και 34 ετών οι οποίοι παρενοχλούσαν διερχόμενους τουρίστες προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες μεταφοράς επιχειρήσεων στις οποίες εργαζόταν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο στολισμένο με κλαδιά από βάγια και άλλα νικητήρια φυτά, όπως δάφνη, ιτιά, μυρτιά και ελιά , Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Δρυό της Πάρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 9 Απριλίου 2017 ο Όρθος και η Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαϊων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ακόμη Κυριακή με "πλούσια" στοιχηματική δράση έχουμε μπροστά μας και έχουμε καταλήξει σε πέντε επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνελήφθησαν 37χρονος και 33χρονη, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε αυτ-το, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) κιλό και (397) γραμμάρια κάνναβης, (94,9) γραμμάρια κοκαΐνης, σπόροι κάνναβης, (2) ζυγαριές, (1) αεροβόλο πιστόλι, (1) αρχαίο νόμισμα, (7) κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM και χρηματικό ποσό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστορία του κτηρίου Ναυπλιώτη-Γαβαλά είναι αρκετά γνωστή. Πρόκειται για ένα μνημείο του 18ου Αιώνα (υπέρθυρο με χρονολογία 1747), από τα παλαιότερα κτήρια της Πάρου, στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού της Μάρπησσας, τεράστιας πολιτιστικής, αρχιτεκτονικής και ιστορικής αξίας, που έχει χαρακτηριστεί από το 1989, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, σαν «Ιστορικό και Διατηρητέο Μνημείο» .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-04-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 28χρονος υπήκοος Μαρόκου γιατί ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης προκάλεσε πυρκαγιά σε τουριστικό κατάλυμα που του είχε παραχωρηθεί και διέμενε, ως εργαζόμενος της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-04-2017 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 21 και 31, καθώς και 59χρονος ημεδαπός, γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραντεβού στην Ουάσιγκτον για μια συμφωνία-πακέτο, που θα περιλαμβάνει εκτός από τα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα τόσο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα όσο και τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, έχουν δώσει κυβέρνηση και δανειστές, σύμφωνα με ανώτερη πηγή των Βρυξελλών. Αμέσως μετά θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα η τεχνική συμφωνία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos