Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Τα στενά παπούτσια και ειδικά όταν είναι και ψηλοτάκουνα μπορεί να προκαλέσουν ανυπόφορους πόνους στα πόδια σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιαλτικές διαστάσεις αναμένεται να πάρει, σε παγκόσμιο επίπεδο, την επόμενη εικοσαετία ο σακχαρώδης διαβήτης, καθώς σύμφωνα με επιστημονικές εκτιμήσεις 227 εκατομμύρια νέοι ασθενείς, θα προστεθούν στα 415 εκατομμύρια πάσχοντες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση της Fraport Greece και με άμεση ισχύ από σήμερα, 11 Απριλίου 2017, οι αναχωρούντες επιβάτες από τα αεροδρόμια Ακτίου, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Κω, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου & Χανίων είναι υποκείμενοι φόρου ανά επιβάτη ως εξής :

· στα δρομολόγια των χαρακτηρισμένων άγονων γραμμών φόρου 16,74€ αντί του μέχρι τώρα ισχύοντος φόρου 0,3€, και
· στα υπόλοιπα δρομολόγια φόρου 13,86€ αντί του μέχρι τώρα ισχύοντος φόρου 12,3€ .

Η Astra Airlines με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επιβάτες, αναλαμβάνει να καλύψει το επιπλέον ποσόν του φόρου για όλα τα εισιτήρια που έχει εκδώσει μέχρι στιγμής και δεν συμπεριλαμβάνουν την εν λόγω αύξηση, ανεξάρτητα από την ημερομηνία αναχώρησης των επιβατών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-04-2017 το πρωί και το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -9- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 22 έως 45 ετών, 56χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και -5- ημεδαποί ηλικίας 22 έως 49 ετών γιατί εκτελούσαν, κατά περίπτωση, παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-04-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, δυο ημεδαποί ηλικίας 44 και 48 ετών, γιατί πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην Ερμούπολη ενεργώντας από κοινού αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος είχε αφαιρέσει αναλώσιμα υλικά από το Νοσοκομείο Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 21:58

Νέος θυρεός Περιφέρειας Κυκλάδων

Μετά την απόφαση για την αλλαγή της Προσκοπικής Στολής, η οποία ήδη βρίσκεται σε σταδιακή αντικατάσταση της παλαιάς, επέρχεται και αλλαγή των διακριτικών και των σημάτων που θα φέρονται σε αυτήν ώστε να είναι καλαίσθητα και να συνάδουν με τη νέα στολή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Τελετή Απονομής Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας και Απόδοσης Μεταλλίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παρέστη εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Μπάρδος, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία του την συνεχή συμπαράσταση της Περιφέρειας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς και την στήριξή της στο θεσμό της Αριστείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου συνεχίζοντας τις δράσεις αγάπης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τη συλλογή τροφίμων εν όψει των εορτών του Πάσχα προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της Πάρου και της Αντίπαρου καθώς και σε οικογένειες συμβασιούχων του Δήμου οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos