Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με τις αναμετρήσεις Μπάγερν – Ρεάλ, Ατλέτικο – Λέστερ και Ντόρτμουντ – Μονακό. Η τελευταία ήταν προγραμματισμένη για χθες, όμως αναβλήθηκε λόγω βομβιστικής επίθεσης στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ντόρτμουντ στο γήπεδο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε την 20η Απριλίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 20η Απριλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο Την 11-04-2017 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 22χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε -18- ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από αύριο, 13 Απριλίου 2017, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες καθώς και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων),
προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα σημαντική αύξηση στα έσοδα και τις αφίξεις περιμένει φέτος η Υπουργός Τουρισμού κ.Έλενα Κουντουρά καθώς τα στοιχεία που έχει σήμερα στη διάθεση της δείχνουν διψήφια άνοδο των κρατήσεων, 15% - 70% από όλες τις αγορές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γ. Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θ. Καράογλου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίκειται η άμβλυνση των κριτηρίων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να καλυφθούν κατά το δυνατόν οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την τοποθέτηση «εμείς θα ψηφίσουμε την Εξεταστική αν συμφωνήσετε να την πάτε μέχρι σήμερα» η ειδική αγορήτρια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, υπεραμύνθηκε της πρότασης του κόμματός της να επεκταθεί η χρονική περίοδος της έρευνας στην Υγεία έως και το τέλος του 2016 για όλα τα θέματα της Υγείας, με σκοπό την επίτευξη μιας διακομματικής συμφωνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας από ισλαμιστές πίσω από την έκρηξη κοντά στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο γήπεδο της γερμανικής πόλης για την αναμέτρηση με τη Μονακό, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, εξετάζει η γερμανική αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos