Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες, ζουν εδώ και λίγα χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα, φιλοξενούνται συχνά στις κοσμικές στήλες για καλό σκοπό καθώς ασκούν έντονη φιλανθρωπική δράση, αλλά γενικά είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων που δεν επιζητούν τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς λόγο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει πλέον καθιερωθεί, εδώ και χρόνια, η συνεστίαση παριανών και μη, με παραδοσιακή ρεβυθάδα κατά τη Μ. Παρασκευή στον Πρόδρομο της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έπεφτε καρφίτσα αυτές τις μέρες στα πλοία που απέπλευσαν από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας με προορισμό νησιά των Κυκλάδων. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, χιλιάδες εκδρομείς του Πάσχα, αναχώρησαν για τους μικρούς παραδείσους του Αιγαίου όπου το Πάσχα έχει παραδοσιακά μοναδικό χρώμα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πανέμορφο νησί της Πάρου επέλεξε για μια ακόμα φορά η γνωστή και με πολλαπλές διακρίσεις στην καριέρα της ηθοποιός Θεοδώρα Τσέπα για να περάσει τις ολιγοήμερες πασχαλινές της διακοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ημέρα της Αγάπης, η Κυριακή του Πάσχα,γιορτάζεται στη Μάρπησσα με ξεχωριστό τρόπο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-04-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -2- ημεδαποί ηλικίας 40 και 60 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 18η του μηνός Απριλίου του έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σίφνου στο λιμένα της Σύρου, με το Ε/Γ – Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53 77χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύρου 38χρονος ημεδαπός, οδηγός Δ/Κ οχήματος διότι δεν κατείχε την προβλεπόμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες πιστοί επισκέπονται το Πάσχα, το Άγιο Όρος. Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την γραφική "Μοναστική Πολιτεία" και πώς γίνεται η λιτανεία στα μοναστήρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos