Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αϋπνίες αλλά και από διάφορες διαταραχές ύπνου πράγμα το οποίο τους κάνει να είναι εξαντλημένοι την επόμενη μέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της διαχείρισης απορριμμάτων και της εφαρμογής της ανακύκλωσης στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και με στόχο την ενημέρωση των Δημοτών, καλούνται όσοι είναι αδειοδοτημένοι συλλογείς ανακυκλώσιμων υλικών όπως υποβάλουν στο Δήμο τις σχετικές άδειες και συμβάσεις με τα Κέντρα διαλογής ή με τα πιστοποιημένα Συστήματα Ανακύκλωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο Επιμελητήριο Κυκλάδων σύσκεψη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σύρο με αφορμή την ημερίδα του Επιμελητηρίου με θέμα «Κόκκινα Δάνεια και Εξωδικαστικός Μηχανισμός» και εισηγητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Τομεακό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, κ. Αντώνης Συρίγος, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεράστια διαφήμιση για την Πάρο, ήταν οι αναρτήσεις του psts.gr με τα ρεπορτάζ που πραγαματοποιήθηκαν τις πασχαλινές ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στο λιμάνι της Πάρου το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αλλά και το πρωί της Τρίτης 18/4. Χιλιάδες εκδρομείς επιβιβάστηκαν στα πλοία με προορισμό τον Πειραιά για το ταξίδι της επιστροφής τους στο κλεινόν άστυ, μετά τις πασχαλινές διακοπές. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποσοστά ρεκόρ κατέγραψαν οι επισκέψεις Ελλήνων και ξένων τουριστών σε δημοφιλείς προορισμούς στην χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-04-2017 το απόγευμα συνελήφθη στον αερολιμένα της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 56χρονος ημεδαπός γιατί μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τουρίστες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-04-2017 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 20χρονος ημεδαπός γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσε κοσμήματα από 14χρονη ημεδαπή, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη επισκέφτηκε σήμερα στο Γραφείο του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Αντώνη Συρίγο και τον Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιάκωβο Γκύζη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βραδιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων και η αποψινή, τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε μπασκετικό επίπεδο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos