Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 38χρονος ημεδαπός συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Πάρου, στο λιμένα Παροικιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πανελλήνιο είχε παγώσει στην είδηση της φρικτής κακοποίησης της 15χρονης Μυρτώς, σε παραλία της Πάρου από 19χρονο Πακιστανό το καλοκαίρι του 2012. Φαίνεται όμως, ότι κάποιοι δεν ξεχνούν τον αγώνα ζωής που δίνει μέχρι σήμερα το άτυχο κορίτσι, για μια καλύτερη ποιότητα διαβίωσης, σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε προκλητικότατους και βαρείς μειωτικούς χαρακτηρισμούς για την Πάρο και τους κατοίκους της, προέβη η εκπομπή Eco News του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη που θα τους χάριζε την πρόκριση στον τελικό, τα κορίτσια του Μαρπησσαικού, που «αναμετρήθηκαν» στο τερέν με την ομάδα κορασίδων Α.Ο Σύρου στο Final 4 στο μπάσκετ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαλαρώστε τα μάτια σας και ακολουθήστε αυτά τα πέντε κολπάκια για να αποφύγετε την καταπόνηση των ματιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βάση τα επίσημα καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου, μικρή αύξηση της τάξης του 3,5% παρατηρήθηκε στις ακτοπλοϊκές αφίξεις επιβατών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή σήμερα και η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σε ολόκληρη την υφήλιο. Εντός των συνόρων ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, το οποίο θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κοντά στη σκακιστική κοινότητα του Αιγαίου και μεγάλος αρωγός στους Αιγαιοπελαγίτικους Σκακιστικούς Αγώνες 2017, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στην Αντίπαρο Κυκλάδων, 18 με 22 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την όγδοη θέση στα 20.000 μέτρα κατέλαβε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στο διεθνές μήτινγκ του Rio Maior και με επίδοση 1 ώρα 22 λεπτά και 45 δεύτερα έπιασε το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos