Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, νεκρός είναι ένας από τους δράστες ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δεύτερου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Ταχυδρομική, σημείο αναφοράς στις ποιοτικές ταχυδρομικές υπηρεσίες, βρίσκεται κοντά σας στην Παροικία Πάρου (τηλ: 22840 28333, e – mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), για να σας προσφέρει τις οικονομικότερες, ταχύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες ταχυδρομικής αποστολής παντού στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Ευρώπη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί μια ύπουλη ασθένεια που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την επιβίωση των ασθενών αν δεν εντοπιστεί και ρυθμιστεί έγκαιρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με λαμπρές διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις θα τιμήσει η Αγκαιριά Πάρου τον Πολιούχο της Αγ. Γεώργιο στις 22 και 23 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία νέα διάκριση προστέθηκε στις επιτυχίες της Μαρινέζας Βαμβακάρη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει τη λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας, για την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης απόθεσης μπαζών κα την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας.


Προκειμένου να ενημερώνεται η αρμόδια υπηρεσία άμεσα και να προβαίνει ατελώς στην περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων παρακαλείστε, όπως έγκαιρα αποστέλλετε sms (γραπτό μήνυμα) στο 6947 703050 είτε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,.
Επίσης, όποιος πολίτης αντιληφθεί μπάζα εναποθετημένα ανεξέλεγκτα σε οποιοδήποτε μέρους του νησιού, παρακαλείται να ενημερώνει με μήνυμα μέσω της ανωτέρω ηλεκτρονικής διεύθυνσης, ώστε έγκαιρα να περισυλλεχθούν.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμένα Αμοργού στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64, 41χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα είναι η πρόβλεψη της ΕΜΥ για την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρόγραμμα με τίτλο και κωδικό LIFE09 ENV/GR/000299 SOL-BRINE που χρηματοδοτήθηκε από το εργαλείο LIFE και υλοποιήθηκε στο Δήμο μας την περίοδο 2009-2013, επιλέχθηκε ως υποψήφιο για τα “Πράσινα Βραβεία” (Green Awards) της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αίσθηση που υπάρχει ότι οι Έλληνες καταναλωτές κάνουν όλο και μεγαλύτερη χρήση των υπηρεσιών δεδομένων, που προσφέρουν οι πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos