Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Μπορείτε να κρατήσετε το μυαλό σας «κοφτερό» για περισσότερα χρόνια εάν βάλετε στη ζωή σας έναν υγιεινό και γευστικό χυμό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα γιορτάστηκε κι εφέτος η μεγάλη γιορτή της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας στο Αργοκοίλι της Κορώνου Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός από τους επισκέπτες που προτίμησαν τα πλοία για την άφιξή τους στην Πάρο κατά την γιορταστική περίοδο του Πάσχα, είχαμε και έναν σημαντικό αριθμό αεροπορικών αφίξεων επισκεπτών, στο νέο κρατικό αερολιμένα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη στον Πύργο Ελέγχου του αερολιμένα Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων του ομίλου των Κυκλάδων διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο, στο στάδιο του Κόρφου, υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι ομηρικοί καυγάδες με το ταίρι σας μπορεί σε λίγο καιρό να αποτελούν παρελθόν με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής που αποκαλύπτει τη διάθεση και τα συναισθήματά του.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μετά από ένα ευρωπαϊκό τριήμερο με έντονες συγκινήσεις, επανερχόμαστε σήμερα, Παρασκευή (21/04) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, την Πέμπτη 21 Απριλίου και Παρασκευή 22 Απριλίου θα επισκεφθεί τη Νάξο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 και ώρα 11.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνίαση απάτης και κλοπής στη Σύρο    Από το Τμήμα Ασφάλειας Ερμούπολης σχηματίστηκε σε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, το χρονικό διάστημα 01-02-2015 έως 09-04-2017 εξαπάτησε τρείς ημεδαπές αποσπώντας τους χρήματα με το πρόσχημα προβλημάτων υγείας και αφαιρώντας από τις κατοικίες τους χρήματα και τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos