Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κορησσίας ν. Κέας στο λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 64χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-04-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -3- ημεδαποί ηλικίας 42, 48 και 51 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, καθώς έχουμε δράση σε Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία. Θα μας απασχολήσει ο ημιτελικός Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Ανζέ και Γκινγκάμπ, όπως επίσης και ο «τελικός» του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η θεατρική παράσταση βασίζεται στο υλικό 80 συνεντεύξεων ηλικιωμένων από όλη την Ελλάδα, στους οποίους ζητήθηκε να θυμηθούν την ιστορία που σημάδεψε τη ζωή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλείσθε την 28η Απριλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναρτήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Μυκόνου η Ανακοίνωση ΣΟΧ 9/2017, το Παράρτημα Ανακοίνωσης ΣΟΧ 9/2017, το Ειδικό Παράρτημα (Α1), η Περίληψη Ανακοίνωσης και το Έντυπο Αίτησης, τα οποία μπορούν να αναζητήσουν οι υποψήφιοι στο Δημοτικό Κατάστημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και του μέλους της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου υπέβαλλε στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους ο Ευθύμιος Μαυρογιάννης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε σακούλα σήμερα το πρωί σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Πολυκράτους στον Κολωνό, κοντά στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά σήμερα ο τελικός «γύρος» των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης, με τις συζητήσεις να γίνονται επί συγκεκριμένων κειμένων. Οι δύο πλευρές καλούνται μέσα σε μία εβδομάδα να κλείσουν τις εκκρεμότητες για τη δεύτερη αξιολόγηση και το πακέτο μέτρων - αντιμέτρων που θα τεθούν σε ισχύ τη διετία 2019-2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών του Facebook πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Σαν Χοσέ όπου παρουσιάστηκαν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται σύντομα να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos