Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Τρεις κυρίως αεροπορικές πτήσεις, οι οποίες θα συνδέουν την Πάρο με την Αθήνα σε καθημερινή βάση, έχουν προγραμματιστεί να εκτελούνται από την 1η έως την 26η Μαίου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν ακουστεί πολλά για το αυγό και πόσα είναι ασφαλές να καταναλώνουμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος (2) ημεδαπών για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο ματς σήμερα στο Μαρούσι, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη Μήλο μετέβησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννης Ρούσσος, και ο Ειδικός Συνεργάτης, κ. Κωνσταντίνος Βάλβης, με αφορμή το 2ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο “Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές & Νησιωτικότητα: Περιβάλλον, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα” που πραγματοποιήθηκε στις 21 & 22 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 21:00

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον εντοπισμό δεκαπέντε (15) προσφύγων, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου σε συνεργασία με στελέχη του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, στην περιοχή Μερχιά Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόπο να χρησιμοποιούν καθαρό γυαλί ως πρώτη ύλη εκτύπωσης βρήκαν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καρλσρούης, με επικεφαλής τον μηχανολόγο μηχανικό Μπάστιαν Ραπ, οι οποίοι εκτύπωσαν για πρώτη φορά γυάλινα αντικείμενα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα περίπου 20 μελών του Ρουβίκωνα εισήλθαν, πριν από λίγο, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, πέταξαν φυλλάδια και αποχώρησαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες συζητείται αύριο, στις 10:30 το πρωί, το ελληνικό πρόγραμμα. Στη συζήτηση για τη δεύτερη αξιολόγηση θα συμμετάσχει ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos