Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Μια σημαντική επιμορφωτική ημερίδα διεξήχθη την Παρασκευή 31 Μαρτίου στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πρόσκληση της Δημ. Κοινότητας Μάρπησσας, στην αίθουσα της Αγροτολέσχης, την Τετάρτη 29-3-2017, τα Πιστοποιημένα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων παρουσίασαν την τεχνική της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή κι έδωσαν την ευκαιρία, σε όποιον από τους παρευρισκόμενους πολίτες το ζήτησε, να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος μας συμμετέχει και στηρίζει τις δράσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων ενάντια στην ελαστική απασχόληση, την αδιοριστία και τη μόνιμη εργασιακή περιπλάνηση από σχολείο σε σχολείο και από περιοχή σε περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθεται αναπαυτικά στη θέση του συνοδηγού, ελέγχει με βλέμμα άγρυπνο το δρόμο, φοράει ζώνη ασφαλείας, έχει φιλικές διαθέσεις όταν τον προσεγγίζουμε και ποζάρει με άνεση στο φωτογραφικό φακό όταν ζητήσαμε να τον απαθανατίσουμε! Κι όμως δεν είναι άνθρωπος, αλλά σκύλος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο οικονομικό βοήθημα για τις εορτές του Πάσχα, θα πάρουν οι άνεργοι ναυτικοί από τον προϋπολογισμό του Οίκου Ναύτου για το 2017, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» διοργανώνει και φέτος το παραδοσιακό του παζάρι με Πασχαλινά είδη και τοπικά παραδοσιακά γλυκά και υφαντά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Σύναξης της Παναγίας της Θεοσκέπαστης, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη λαμπρότητα από την Παρασκευή 31/3 έως και τη Κυριακή 2/4, στην Άνδρο, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Αλιευτικού Συλλόγου Καλύμνου, σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου 2017 ,στη θαλάσσια περιοχή Νισύρου από το αλιευτικό «Δέσποινα» του Στέφανου Κουμπανιού με το αλιευτικό εργαλείο δίχτυα, αλιεύτηκε ένα λεοντόψαρο σε βάθος 5 μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 07/04/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της διδασκαλίας της τεχνικής των αθλημάτων από την παιδική ηλικία και τη μύηση της νεολαίας στις αθλητικές αξίες και τη σωστή σωματική και κινητική ανάπτυξη, εκσυγχρονίζει μία ακόμα αθλητική υποδομή εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες άθλησης για τους μικρούς μαθητές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos