Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Ονομάζεται Εμμανουέλλα Λαμπροπούλου και είναι μόλις 26 ετών. Στις 3 Απριλίου, επικρατώντας άνετα στις εσωκομματικές εκλογές, εκλέχθηκε, μεταξύ δύο άλλων συνυποψήφιων γυναικών, με το συντριπτικό ποσοστό 60%, βουλευτής των Φιλελευθέρων στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο του Καναδά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Μυκόνου από το οικείο αστυνομικό τμήμα, για ύπαρξη αλλοδαπών στην περιοχή ''Μέρχια''.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθυστέρηση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” Ν.Π. 11800 από το λιμένα Σίφνου σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, όταν κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης φορτηγού οχήματος μετά ρυμουλκού, αποκολλήθηκε το ρυμουλκό από τον ελκυστήρα, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της εκφόρτωσης των υπολοίπων οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με χρήσιμα συμπεράσματα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση Tουρισμού BIT 2017, που έλαβε χώρα στο Μιλάνο το διάστημα 2 έως 4 Απριλίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος τη Μεγάλη Παρασκευή 14/4 θα αναβιώσει στη Μάρπησσα το έθιμο των Αναπαραστάσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη επισκέφθηκε χθες ο Πολιτικός Μηχανικός Αλβέρτος Παύλος Γιαμίν, ο οποίος ανέλαβε την εκπόνηση του Master Plan του λιμανιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις αναμετρήσεις που κλείνουν την αγωνιστική στη Σούπερλιγκ στρέφεται το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος, κυρίως σ' αυτή των Χανίων ανάμεσα σε Πλατανιά και ΑΕΚ. Δράση υπάρχει επίσης σε Ισπανία και Ολλανδία, όπως επίσης και στη Νορβηγία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τοποθέτηση Νίκου Συρμαλένιου σε κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 05-04-2017 εξιχνιάστηκε από τον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονης υπηκόου Αλβανίας, η οποία την 03-04-2017 το πρωί αφαίρεσε από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ην 05-04-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, -3- ημεδαποί ηλικίας 30, 51 και 52 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 51χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 27ου Ανακριτή Αθηνών για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos