Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, η οποία κοινοποιήθηκε από την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, απαγορευτικοί περιορισμοί στη στάθμευση οχημάτων πρόκειται να ισχύσουν για μια περίοδο έξι μηνών στη Νάουσα.

Συγκεκριμένα, από 1η Απριλίου 2017 έως 30 Σεπτεμβρίου 2017, απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στο λιμάνι της Νάουσας από το ποτάμι μέχρι τον Αγ. Νικόλαο και προς τη μαρίνα.

Ενόψει της περιόδου του Πάσχα αλλά της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, όπου η περιοχή αναμένεται να δεχτεί χιλιάδες επισκέπτες, η ρύθμιση αυτή καθίσταται αναγκαία προκειμένου να αποφευχθούν τα γνωστά φαινόμενα «χάους» και συμφόρησης από παρκαρισμένα αυτοκίνητα που δεν αφήνουν χώρο στους πεζούς και εκθέτουν σε κίνδυνο την κυκλοφορία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες μέρες πριν την Ανάσταση και το Άγιο Πάσχα, προκαλεί για άλλη μια φορά ο γνωστός βουλευτής "της 13ης σύνταξης" του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, δηλώνοντας για το Άγιο Φως που πρόκειται να μεταφερθεί από τους Αγίους Τόπους στην Ελλάδα, ότι θα έχει υπερβολικό κόστος και πρόκειται για "οπισθοδρομικό κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και είναι απαράδεκτο να το ενισχύουμε". Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να λέγονται αυτά από εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 06-04-2017 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, πέντε υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22, 32, 33, 41 και 42 ετών, καθώς και 38χρονος ημεδαπός, γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Επιτροπή Αισθητικής του Δήμου Μυκόνου καλεί τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του παραδοσιακού οικισμού του νησιού, εντός επτά (7) ημερών και λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου, να επιμεληθούν για τον χρωματισμό (άσπρισμα) στα αρμολόγια και μόνο των χώρων, αυλών και των πεζοδρόμων έμπροσθεν των καταστημάτων και οικιών μέχρι τον άξονα του δρόμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαίτηση - και όχι απλά αναγκαιότητα - είναι πλέον η εφαρμογή νησιωτικών πολιτικών που θα συμβάλλουν στην ευημερία των κατοίκων των νησιών σε βασικούς τομείς, όπως είναι η δημόσια υγεία, η παιδεία, οι μεταφορές κλπ., σύμφωνα με τον έπαρχο Πάρου-Αντιπάρου και πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου Κώστα Μπιζά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία μηνός Ιανουαρίου 2017, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθεούς ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ετικέτα «Εξακρίβωση Πληροφοριών» στο Google News είναι διαθέσιμη παντού και, παράλληλα, έχει επεκταθεί και στην υπηρεσία της Αναζήτησης σε όλες τις γλώσσες

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 14:05

Πώς ξεμπλοκάρουν 60.000 νέες συντάξεις

Με την οριστικοποίηση του τρόπου υπολογισμού των νέων συντάξεων ξεμπλοκάρει ουσιαστικά και η έκδοση περίπου 60.000 αιτήσεων συνταξιοδότησης που εκκρεμούν από τον Μάιο του 2016. Οι συντάξιμες αποδοχές για όλους όσοι συνταξιοδοτούνται μετά τις 12 Μαΐου αναπροσαρμόζονται με βάση τη μεταβολή του μέσου ετήσιου γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Αϊρες για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα λιτότητας κατά την πρώτη 24ωρη γενική απεργία που κήρυξαν τα συνδικάτα μετά την ανάληψη της προεδρίας της χώρας από τον Μαουρίσιο Μάκρι, πριν από 16 μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos