Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Ακόμα και με τα μάτια... δεμένα, όλοι μπορούν να καταλάβουν πότε εισέρχονται στο δωμάτιο/χώρο όπου αποθηκεύονται παπούτσια, τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επιστημονικό επιτελείο της Π.Α.Ε. Ατρόμητος με επικεφαλή τον ειδικό συνεργάτη εργομετρικών καθηγητή κ. Βαγγέλη Μπεκρή, θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά...

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου, με τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ κ. Βασίλειο Καπέλιο, ο οποίος συνοδεύονταν από τους συνεργάτες του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς να μην ξεπουλήσει ένας ψαράς όταν είναι γένους θηλυκού, εχει κορμάρα και πουλάει την ψαριά του φορώντας αισθησιακό μαγιό; Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ίου, για τον εντοπισμό 29χρονου μέλους πληρώματος του φορτηγού πλοίου "New island".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν πάνε καλά τα πράγματα στο σημερινό Γιούρογκρουπ, τότε μπορούμε μέχρι το τέλος του μήνα να ολοκληρώσουμε όλες τις διαδικασίες για τη δεύτερη αξιολόγηση, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαχτάρησαν οι 100 επιβάτες του Hellenic Spirit, το οποίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάτρας κατά τη διάρκεια μεθόρμισης και ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Ηγουμενίτσα και στη συνέχεια για Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού που σκόρπισε τον θάνατο στο κέντρο της Στοκχόλμης έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες διευκρινίζουν ότι παραμένει ασύλληπτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παρασκήνιο και οι δραματικές στιγμές που προηγήθηκαν της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να εξαπολύσει πυραυλική επίθεση στη Συρία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos