Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Τα λευκά, αέρινα και άνετα υφάσματα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ενδυματολογικές επιλογές του καλοκαιριού, αφού τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες τα προτιμούν για να σε κάθε τους εμφάνιση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύλληψη ενός 24χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάρου εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Παροικιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 10032, 60χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνική είναι η πρώτη παγκόσμια δημοσίευση σε επιστημονικό ιατρικό περιοδικό σχετικά με την θεραπεία της κύστης κόκκυγα με radial ίνα 360ο (τεχνική Alpha).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, με την 163/2017 απόφαση του, απαντά στις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κυρίου Χρήστου Σπίρτζη, αναφορικά με τη νήσο Μακρόνησο και τις υποδομές της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με δυο θέματα συνεδριάζει εκτάκτως η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια θερμή τελετή λήξης ολοκληρώθηκε το Σάββατο 8/7/2017 23ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Κυκλάδες 2017 «CYCLADES REGATTA» στο Μέριχα Κύθνου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου επισκέπτεται από χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και οι Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos