Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Το θερμόμετρο της ξέφρενης διασκέδασης ανέβηκε στα ύψη όταν το βράδυ της Δευτέρας 14 Αυγούστου, το επιτυχημένο νεανικό συγκρότημα «Μέλισσες», χάρισε στο πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε το Beach Bar Santa Maria στην παραλία της Σάντα Μαρίας Πάρου, αγαπημένες επιτυχίες του σε μια συναυλία απίστευτης ενέργειας που ενθουσίασε κυρίως τη νεολαία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 21/08/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κλασική χωριάτικη σπανακόπιτα με φύλλο αποτελεί για πολλούς αγαπημένο έδεσμα, κυρίως του χειμώνα. Η σπανακόπιτα όμως τρώγεται ευχάριστα και το καλοκαίρι σε μια νέα ανάλαφρη εκδοχή της!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου ενώνουν φέτος για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν ένα καλοκαιρινό ταξίδι με πολλούς προορισμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέντρα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου το «παρών» δίνουν οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 17-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 30, 41, 52, 57 ετών και 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατά περίπτωση λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Σκοπέλου και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», προς τιμήν του αείμνηστου χοροδιδασκάλου Διαμαντή Παλαιολόγου, και σας προσκαλεί στην Σκόπελο από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθησαν (12) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Geoffrey Pyatt καλωσόρισε σήμερα το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υποδέχτηκε στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos