Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Το Σωματείο Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Νομού Κυκλάδων «ΑΡΩΓΗ» στα πλαίσια της δράσης «ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ» πρόκειται να επισκεφθεί την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 21:12

ΕΟΔ Κυκλάδων: "Τα Χέρια σας Σώζουν Ζωές"

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς (16 Οκτωβρίου), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στο Πίσω Λιβάδι, η Ανοιχτή Εκδήλωση «Τα Χέρια σας Σώζουν Ζωές», από τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου γνωμοδότησε ομόφωνα αρνητικά για την Μ.Π.Ε. που αφορά στην Τροποποίηση της Α.Π. 7615 / 5-4-2018 υ.α. Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του έργου με τίτλο "Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον Αιολικό Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ( ΑΣΠΗΕ ) ισχύος 15 MW , στη θέση Ράχη - Ξηροκόμπι Δήμου Άνδρου...".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού πως η Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη αιμοδοσία στις 25, 26 και 27 Οκτωβρίου 2019 και καλεί όλους του Μυκονιάτες, καθώς και τους επισκέπτες του νησιού να στηρίξουν αυτή την σημαντική προσπάθεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένουν και σήμερα τα προγνωστικά καιρικά μοντέλα στην καταγραφή εμφάνισης της πρώτης σοβαρής ψυχρής εισβολής για φέτος στην Ευρώπη, η οποία αναμένεται να κατορθώσει να φτάσει και στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αστυνομία είναι χρεωμένη, δυστυχώς, με αρκετά πάρεργα, εκτός πλαισίου ουσιαστικά της αποστολής της. Από την άλλη, είναι αυτονόητη η υποχρέωση της να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, πολλές εκ των οποίων μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι έγιναν για ήσσονος σημασίας λόγους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα στα όρια της φαιδρότητας. Όπως συνέβη χθες με τα περιστατικά στις δύο κινηματογραφικές αίθουσες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά την σημερινή του συνεδρίαση στη Σύρο, προέβη στην εκλογή εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), στην οποία η

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το άμεσο ενδιαφέρον του να υπογράψει την έγκριση της 1ης πληρωμής (20.708,88€) του έργου «Συντήρηση Υποδομών Δημοτικού Σταδίου Μήλου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, το οποίο συνεδριάζει σήμερα στη Σύρο, ο Φίλιππος Τριομμάτης επανεξελέγη Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ, διοργανώνει τον 10ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos