Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Το έργο της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» ανεβαίνει στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού από τα μέσα Οκτωβρίου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υπό τους ήχους του «Μακεδονία Ξακουστή» ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η επίδειξη που πραγματοποίησαν στο πλαίσιο των εορτασμών για την απελευθέρωση της πόλης οι μπάντες των ενόπλων δυνάμεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απάντησε με οργισμένη ανακοίνωση στις σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία από τα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις που κατεγράφησαν τον Σεπτέμβριο του 2019, ήταν αυξημένες κατά +1,3%/+39 χιλ. σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ συνολικά καταγράφηκαν 3,1 εκατ. διεθνείς αεροπορικές αφίξεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήμουν μια σταλιά παιδί. Μου είπαν πήγαινε ψωμί στο Μύλο. Άνοιξα την πόρτα, μπήκα. Μπροστά μου βρέθηκε ένας άντρας με μεγάλη γενειάδα. Επιβλητικός. Αγρίμι. Γούρλωσαν τα μάτια μου, τρόμαξα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ρότζερ Φέντερερ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έμεινε εκτός τελικού για της διοργάνωσης «Swiss Indoor Basel».

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ολοένα και ψηλότερα θέτει τον «πήχη» της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Πάρου η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου τα τελευταία χρόνια με απτό αποτέλεσμα το νησί να έχει φέτος καταγράψει ιστορικό ρεκόρ αφίξεων επισκεπτών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντεκα μετανάστες βρέθηκαν σήμερα το πρωί μέσα στο κοντέινερ ενός φορτηγού στο Σεν Τρον, στο ανατολικό Βέλγιο, ενώ άλλοι 9 βρέθηκαν στη Μπριζ (βορειοδυτικά), σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να μειώσει το ρυθμό με τον οποίο εξελίσσεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα, με τους θαμώνες να βγαίνουν πανικόβλητοι έξω πριν επεκταθούν οι φλόγες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos