Ο Ν.Ο. Αντιπάρου σε δυο πανελλήνιους αγώνες

09 Ιουλίου 2010 01:00
Ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου ΜΕΑΣ Ωλίαρος σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρεται σε συμμετοχές αθλητών του στους δύο
στους δύο πανελλήνιους αγώνες ιστιοπλοΐας που διεξήχθησαν τον περασμένο Ιούνιο.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΜΕΑΣ ΩΛΙΑΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

05/07/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου,
στηριζόμενος για μία ακόμη φορά, ηθικά και υλικά, σχεδόν αποκλειστικά στους γονείς των μικρών αθλητών και στα μέλη του, κατάφερε να λάβει μέρος και στους δύο πανελλήνιους αγώνες ιστιοπλοΐας που διεξήχθησαν τον περασμένο Ιούνιο. Έτσι, τέσσερις αθλητές του ΝΟΑ συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας 11 χρόνων σκαφών τύπου Optimist, που έγινε στην Αταλάντη από 17-29 Ιουνίου.

Οι μικροί αθλητές του Ομίλου Μπούμπας Σπύρος, Φαρούπος Δημήτρης, Δανιηλίδης Γιάννης και Τριανταφύλλου Άρτεμις αγωνίστηκαν με αξιώσεις σε όλες τις ιστιοδρομίες, παρά τις μη ιδανικές καιρικές συνθήκες στην περιοχή κατά το διάστημα των αγώνων.

Επιπλέον, Επιπλέον, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 15 χρόνων, που διεξήχθη στην Ιτέα από 23-28 Ιουνίου, η αποστολή του Ομίλου συμμετείχε με πέντε αθλητές: Μπούμπας Γιάννης, Τριανταφύλλου Αντωνία, Τριαντάφυλλος Κωνσταντίνος, Φαρούπος Δημήτρης και Φαρούπος Πέτρος. Οι δύο πρώτοι κατάφεραν να καταταγούν στο Χρυσό Στόλο (στον οποίο ανήκουν οι ογδόντα καλύτεροι αθλητές πανελληνίως), τερματίζοντας η μεν Αντωνία Τριανταφύλλου 56η στη γενική κατάταξη και 22η στα κορίτσια, ο δε Μπούμπας Γιάννης 68ος στη Γενική και 43ο στα αγόρια. Οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν για την πρόκριση στη Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας. Παράλληλα, στο Χάλκινο Στόλο τερμάτισαν οι Τριαντάφυλλος Κωνσταντίνος (2ος), Φαρούπος Πέτρος (47ος) και Φαρούπος Δημήτρης (49ος).

Ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου
ευχαριστεί τον προπονητή κ. Χατζηγρηγορίου Κοσμά, την κοινοπραξία ferry boat για τη δωρεάν μετακίνηση της αποστολής (μέλη,συνοδοί, σκάφη, οχήματα), και επίσης το πρακτορείο ERGINA, και προσωπικά τον κ. Πετρόπουλο, καθώς και την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για την έκπτωση στα έξοδα μετακίνησης της αποστολής, καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αντιπαριωτών κ.Μιχάλη Βιάζη για τη βοήθειά του κατά τη μετακίνηση των αθλητών στην Αθήνα, αλλά και όλα τα μέλη του ΝΟΑ που στηρίξανε από κοντά την προσπάθειά μας είτε έμπρακτα είτε ηθικά.

Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ανταποκριθεί και η Κοινοτική Αρχή στα χρονίζοντα αιτήματά μας για υποστήριξη, επιχορήγηση και εξεύρεση λύσης στο φλέγον θέμα της απόκτησης υποτυπωδών εγκαταστάσεων για τον όμιλο, όπως του αξίζει, αφού αποτελεί το μοναδικό αθλητικό Σύλλογο στο νησί και τιμά με την παρουσία του το νησί μας πανελληνίως. Μέχρι τότε θα βασιζόμαστε στην ανιδιοτελή προσφορά ιδιωτών και ιδρυμάτων, όπως το Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου, το οποίο ευχαριστούμε βαθύτατα, αφού μόλις πρόσφατα δώρισε σκάφος στον Όμιλο που παρελήφθη πριν λίγες ημέρες και θα διευκολύνει πολύ τις προπονήσεις των αθλητών.


Οι φωτογραφίες που ακολουθούν (από το site της Ε.Ι.Ο. www.eio.gr) είναι από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 2010 στην Ιτέα (23 - 28 Ιουνίου) όπου η αθλήτρια του Ν.Ο. Πάρου Κατερίνα Γκόκα πήρε την πρώτη θέση και ο επίσης αθλητής του Ν.Ο. Πάρου Νικόλαος Πατέλης πήρε την τρίτη θέση.

Αγόρια:
1ος Κωνσταντίνος Οικονομίδης Ν.Ο.Κ.Β.
2ος Ιωάννης Μουστακαριάς Ν.Ο.Τ.Κ.
3ος Νικόλαος Πατέλης Ν.Ο. ΠάρουΩλίαρος

Κορίτσια:
1η Κατερίνα Γκόκα Ν.Ο. Πάρου
2η Κατερίνα Ταβουλάρη Ι.Ο.Π.
3η Ευαγγελία Δρούγκα Ι.Ο.Π

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos