Ο Ναυτικός όμιλος Αντιπάρου

24 Μαρτίου 2011 00:00
στα πλαίσια της προετοιμασίας  των αθλητών του  και  ειδικότερα  της  αγωνιστικής του ομάδας ενόψει  του  Περιφερειακού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας  Νοτίου  Αιγαίου (25-28/03/2011) του
Πανελληνίου  Πρωταθλήματος τον ερχόμενο Ιούνιο  και τους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική  Ομάδα  ιστιοπλοΐας στην  Ιτέα τον Απρίλιο  συμμετείχε με αποστολή  9  αθλητών στους διασυλλογικούς αγώνες ΟΔΥΣΣΕΑ  μετά από πρόσκληση του Ναυτικού ομίλου  Ελλάδος  που έγιναν στις 19-20/03/2011  στο Δέλτα Φαλήρου. Οι  καιρικές  συνθήκες  και οι συνεχόμενες αλλαγές των ανέμων  δυσκόλεψαν αρκετά τους 200 περίπου αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Οι εμπειρίες, ειδικά των μικρών αθλητών του ομίλου μας δημιουργούν βάσεις για  καλύτερα  μελλοντικά  αποτελέσματα.

Η  κατάταξη  των αθλητών μας είναι: 

ΑΓΟΡΙΑ – ΠΑΙΔΕΣ  (120  αθλητές) 

MΠΟΥΜΠΑΣ   ΓΙΑΝΝΗΣ  18ος  στα αγόρια  και 28ος  στην γενική κατάταξη 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  ΑΝΤΩΝΙΑ  22η  στα κορίτσια και 46η 

 MΠΟΥΜΠΑΣ  ΣΠΥΡΟΣ  40ος  στα αγόρια  και   66ος 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ   ΑΡΤΕΜΙΣ  29η  στα κορίτσια   και  72η   

ΦΑΡΟΥΠΟΣ  Ι.  ΔΗΜΗΤΡΗΣ    44ος  στα αγόρια   και  73ος 

ΦΑΡΟΥΠΟΣ   ΠΕΤΡΟΣ    49ος  στα  αγόρια  και     78ος   


>>   ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  ( 80  αθλητές) 

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ   18ος  στα  αγόρια  και  27ος  στην  γενική 

ΦΑΡΟΥΠΟΣ  Α.  ΔΗΜΗΤΡΗΣ  20ος  στα  αγόρια  και  31ος  

ΑΠΟΚΟΤΟΣ  ΝΙΚΟΣ  25ος  στα   αγόρια   και   40ος                          

Επίσης οι 2  αθλητές του ομίλου μας  Μπούμπας  Ιωάννης  και Τριανταφύλλου  Αντωνία  που ανήκουν  στην  προεθνική  ομάδα  Οptimist  συμμετείχαν  τον  Φεβρουάριο  σε διάφορους διασυλλογικούς  αγώνες  που διοργάνωσαν  ναυτικοί  όμιλοι  στο  Δέλτα  Φαλήρου.

Η   αθλήτρια που αγωνίζεται στα  Laser  Φαρούπου  Βίκυ  συμμετέχει  σε προπονητικό camp  στην περιοχή  του  Μαραθώνα. Αξίζει  να σημειωθεί ότι όλα  τα έξοδα των αποστολών  συνεχίζουν να τα πληρώνουν  οι γονείς  των παιδιών.           

Οι  προσπάθειες  και τα  αποτελέσματα των παιδιών,  μας  γεμίζουν  αισιοδοξία  και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια που αρχίσαμε από το 2004.           

Χαιρετίζουμε το ενδιαφέρον  και τις αποφάσεις του νέου δήμου Αντιπάρου  και του Λιμενικού  Ταμείου  Πάρου- Αντιπάρου σχετικά  με την δημιουργία  κατάλληλων  εγκαταστάσεων  του ομίλου  στην θέση  Γαλανταριά οι οποίες θα δώσουν αέρα…!! στα πανάκια των παιδιών του νησιού μας. 

Το  Δ.Σ. εκφράζει  τις ευχαριστίες του στην κοινοπραξία των  ferry-boats για την δωρεάν μεταφορά των οχημάτων και αθλητών του ομίλου, το  τουριστικό  γραφείο  ERKYNA  και την εταιρία  BLUE-STAR  FERRIES  για τα εκπτωτικά  εισιτήρια της αποστολής του ομίλου. Kαι ένα μεγάλο ευχαριστώ  στο μέλος του Δ.Σ.  Φαρούπο  Ιωάννη  για τον χρόνο και την τέχνη που αφιέρωσε για την κατασκευή  του τρέιλερ μεταφοράς του φουσκωτού  και των σκαφών  για τις αποστολές του ομίλου.                               

Με  ιστιοπλοϊκούς  χαιρετισμούς  

Ο   Πρόεδρος                                                
Φαρούπος Αναστάσιος

Ο  Γραμματέας                                                                     
                       
Τριαντάφυλλος Ιωάννης     

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos