Ναυτικός Όμιλος Πάρου

31 Μαρτίου 2011 01:00
Συνεχής παρουσία στην Εθνική ομάδα με μεγάλες επιτυχίες - Περιφερειακό νήσων Αιγαίου πλήρης επικράτηση των αθλητών μας
Στην εθνική ομάδα της ολυμπιακής κατηγορίας Laser RDL προκρίνεται η αθλήτρια του ΝΟΠ Σταυρούλα Θεοχάρη μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία νεανίδων και νέων γυναικών στους διεθνείς αγώνες Athens Eurolymp Week   2011 που διοργάνωσε η ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία που έγιναν από 21 – 25 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της.

Η επιτυχία της Σταυρούλας είναι ιδιαίτερη αξιέπαινη γιατί είναι μαθήτρια 3ης Λυκείου και δεν μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα προγράμματα προπονήσεων.

                                                          

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας  για το 2011 που διοργάνωσε από  25 – 27/03 ο ναυτικός όμιλος Βούλας, οι αθλητές μας ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Τις θέσεις 1,2,3,4,6,14,17,26,54, της γενικής κατάταξης σε 67 συμμετοχές από όλους τους ομίλους του Αιγαίου κατέλαβαν αθλητές του ΝΟΠ.

Μετά τα αποτελέσματα αυτά 5 αθλητές μας προκρίνονται για τη συμμετοχή τους στον αγώνα στελέχωσης της εθνικής ομάδας.

Εξαιρετικά ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα σχετικά με τις θέσεις 1 έως 6 δήλωσε ο προπονητής του ΝΟΠ γιατί για αυτούς τους αθλητές η κορύφωση της αγωνιστικής περιόδου αναμενόταν αργότερα.

Για τους νεότερους που κατέλαβαν τις θέσεις  14,17,26,54 το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από ελπιδοφόρο και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον βοηθό μου κ. Θ. Χαλασοχώρη για την μέχρι τώρα δουλειά του που γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Ο ΝΟΠ ευχαριστεί όλους τους γονείς που επωμίστηκαν το οικονομικό βάρος της συμμετοχής στους αγώνες και ιδιαίτερα τον κ. Α.Μαλατέστα  που διέθεσε το αυτοκίνητο του και πολύ από το χρόνο του.

Ακόμη ευχαριστούμε τον κ. Δ.Κοντογιάννη που διέθεσε δύο Ι.Χ. στην Αθήνα που διευκόλυναν τις μετακινήσεις μας.

                                                         

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

   

Όνομα

Θέση

ΠΑΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1

ΓΚΟΚΑ ΦΙΛΙΠΠΑ

2

ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

3

ΓΚΟΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

4

ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΠΩΛΙΝΑ

14

ΣΚΙΑΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

17

ΠΑΤΕΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

23

ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ

56

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos