Ο Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής στον ΝΟΠ

05 Σεπτεμβρίου 2016 16:10

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές του ΝΟΠ όπου γνωρίσαν και μιλήσαν με τον ολυμπιονίκη Παύλο Καγιαλή ο οποίος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με τον συναθλητή του Τάκη Μάντη στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου. Κατα την διαρκεια της επίσκεψης του, στον Ναυτικό όμιλο Πάρου μίλησε στους νέους ιστιοπλόους για την εμπειρία που έζησε στους ολυμπιακούς αγώνες.


Η πορεία αυτού του μεγάλου έλληνα ιστιοπλόου ξεκίνησε από ένα μικρό όμιλο της περιφέρειας και έφτασε στο επίπεδο που βρίσκεται σημερα. Οι δυσκολίες της πορίας αυτής ήταν πάρα πολλές όμως το πάθος και η θέληση τον οδήγησαν στην κατάκτηση της κορυφής.
Ο Παύλος Καγιαλής μεγάλωσε στην Χαλκιδική απ' όπου ξεκίνησε και την ιστιοπλοΐα σε ηλικία εφτά ετών. Μετά την ηλικία των 18ετων κατέβηκε στην Αθήνα και από το 2008 αρχίζει την κοινή του πορεία με τον Παναγιώτη Μάντη. Το ιστιοπλοϊκό αυτό δίδυμο έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2013 και το 2014, χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2010 και αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2015. Για πρώτη φορά συμμετείχαν σε ολυμπιακούς αγώνες το 2016 όπου και διακρίθηκαν κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.
Κλείνοντα θέλουμε να συγχαρούμε τον ολυμπιονίκης μας για την μεγάλη αυτή επιτυχία στους ολυμπιακούς αγώνες και παραλληλα θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που διέθεσε στους αθλητές του Ναυτικού ομίλου Πάρου και πόσο σημαντικό ήταν για τους νέους αυτούς ιστιοπλόους να συνομιλούν με ένα από «τα παιδιά του ανέμου».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos