Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετέχει στον διεθνή αγώνα “Athens Eurolymp Week 2017”,

13 Μαρτίου 2017 17:29

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετέχει στον διεθνή αγώνα “Athens Eurolymp Week 2017”, στον οποίο αγωνίζονται σκάφη όλων των ολυμπιακών κατηγοριών, καθώς και των κατηγοριών ανάπτυξης.


Τους αγώνες διοργανώνουν η Ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της Αθήνας, τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.
Ολοκληρώθηκαν οι ιστιοδρομίες για την κατηγορία σκαφών Laser STD, που έγιναν στις 6-10 Μαρτίου, οι οποίοι αποτελούν και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τιην ολυμπιακή κατηγορία .
Ο ΝΟΠ συμμετείχε με τον αθλητή Σιφναίο Δημήτρη ο οποίος αν και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε αγώνες, κατάφερε να τερματίσει σε όλες τις κούρσες καταλαμβάνοντας την 35η θέση στη γενική 20η θέση στους νέους ανδρες και 13η θέση στους εφήβους ανάμεσα σε αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας του και πρωταθλήτριας του ομίλου μας Θεοχάρη Σταυρούλας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κεφαλωνίτη Τζώρτζη για την στήριξη του καθόλη την διάρκεια των αγώνων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos