8ος ο ΝΟΠ στο Πανελλήνιο κύπελλο 11χρ Optimist

28 Ιουνίου 2017 18:27

Το Πανελλήνιο κύπελλο Optimist για αθλητές μέχρι 11 ετών πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, από 18/6 έως 21/6 με την συμμετοχή ρεκόρ 300 αθλητών από 62 ομίλους από όλη την Ελλάδα.

Η αποστολή του Ναυτικού ομίλου Πάρου αποτελούνταν από 10 αθλητές από την αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα optimist. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μαγαλύτερη αποστολή που έχει λάβει μέρος μέχρι σήμερα σε αυτόν το πρωτάθλημα.

Τις ημέρες των αγώνων επικράτησαν άνεμοι που βοήθησαν τους μικρούς αθλητές να πραγματοποιήσουν αρκετές κούρσες. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με συνολικά 8 ιστιοδρομίες για τα κορίτσια και 9 ιστιοδρομίες για τα αγόρια.
Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε για μία ακόμα φορά η αθλήτρια του ομίλου μας Δαφερέρα Θεοδώρα κατακτόντας την 8η θεση στα κορίτσια, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για μεγαλύτερες διακρίσεις στο προσεχές μέλλον.
Η δεύτερη αθλήτρια μας Μαρία Ελένη Καλακώνα με δύο άτυχες στιγμές στις πρώτες ιστιοδρομίες που την έφεραν πίσω στην κατάταξη, κατέκτησε την 20η θέση. Ωστόσο η παρουσία της κρίθηκε ιδιαίτερα θετική.

Τέλος, την παρθενική της εμφάνιση σε επίσημο αγώνα έκανε η μικρή εφτάχρονη Κωνσταντίνα Ραγκούση, αντλώντας εμπειρίες για την συνέχεια.

Τα τελικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ώς εξης:

Κατηγορία: Optimist 11χρ κορίτσια:
Δαφερέρα Θεοδώρα: 8η θέση
Καλακώνα Μαρία Ελένη: 20η θέση
Ραγκούση Κωνσταντίνα: 87η θέση
Κατηγορία: Optimist 11χρ αγόρια:
Πούλιος Αντώνης: 31η θέση
Κυπραίος Γιώργος: 40η θέση
Σίδερης Χάρης: 47η θέση
Σπανός Εμμανούηλ: 54η θέση
Νίκας Θοδωρής: 76η θέση
Αδάμ Γιάννης: 78η θέση
Ραγκούσης Σωτήρης: 82η θέση

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής μας, κ. Ταγαρόπουλος Παναγιώτης.

Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους αθλητές και στον προπονητή τους,που καταφέρνουν να εκπροσωπούν επάξια την Πάρο, τόσο σε Εθνικές όσο και σε Διεθνείς διοργανώσεις .
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Α.Ν.Ο.Σ. Μαραθώνα για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση και ιδιαίτερα το κατάστημα «Γερμανός» Πάρου για την χορηγία των εμφανίσεων της αγωνιστικής ομάδας optimist.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos