5ος κολυμβητικός διάπλους Παροικιάς στη μνήμη του Δημήτρη Γκίκα

21 Αυγούστου 2017 15:23

Με τη συμμετοχή πολλών κολυμβητών από όλες τις ηλικίες πραγματοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου ο 5ος κολυμβητικός διάπλους Παροικιάς στη μνήμη του Δημήτρη Γκίκα.

Ο διάπλους φέτος είχε διαφορετικό σημείο εκκίνησης για τους κολυμβητές άνω των 12 ετών, μιας και η αφετηρία ήταν στον Άγιο Φωκά και ο τερματισμός στα Λιβάδια, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Π. Έτσι οι κολυμβητές είχαν να διανύσουν κολυμπώντας μια απόσταση μεγαλύτερη των 2 χιλιομέτρων. Για τους μικρότερους κολυμβητές η αφετηρία ήταν στο ακρωτήριο του Κριού, περίπου 800 μ. από τα Λιβάδια.

Με σύμμαχο τον καιρό, αφού το βοριαδάκι που φυσούσε εξασθένησε αρκετά και με τη βοήθεια του Λιμενικού και πολλών εθελοντών, που έλεγχαν με φουσκωτά και κανό τη θαλάσσια διαδρομή, ο διάπλους ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι χαρούμενοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Στους άνδρες μας τίμησε με τη συμμετοχή του ο καταξιωμένος πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, ο οποίος κολυμπώντας εκτός συναγωνισμού έκανε τον καλύτερο χρόνο (26 λ. 28 δευτ.) .
Θελουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στον διάπλου την κα Χρυσούλα Γκίκα , σύζυγο Δημήτρη Γκίκα ,τον κο Κραουνάκη Νίκο, ομοσπονδιακό προπονητή της Κ.Ο.Ε. ,τον κο Γέμελο Νίκο, ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή του ολυμπιονίκη κολυμβητή Σπύρου Γιαννώτη, τον κ. Δρυμωνάκο Ιωάννη ,πρωταθλητή κολύμβησης με πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες και τον κο Ιορδάνη Παναγιώτη, πρόεδρος της Κοινότητας Παροικιάς.

Αποτελέσματα κατηγορίας Ανδρών
1ος Ραγγούσης Δημήτρης 26 λ. 31 δ.
2ος Varano Enrico 30 λ. 38 δ.
3ος Γλυνός Αντώνης 30 λ. 48 δ.

Αποτελέσματα κατηγορίας Γυναικών
1η Καρακωνσταντή Άννα 31 λ. 36 δ.
2η Νιόβη Μάρα 38 λ. 34 δ.
3η Χριστοπούλου Μάγδα 38 λ. 35 δ.

Αποτελέσματα κατηγορίας Εφήβων
1ος Καρακωνσταντής Πέτρος 29 λ. 14 δ.
2ος Καστανιάς Κυριάκος 44 λ. 16 δ.
3ος Τσάκας Παναγιώτης 51 λ. 50 δ.

Αποτελέσματα κατηγορίας Νεανίδων
1η Καρακωνσταντή Κων/να 30 λ. 56 δ.
2η Μάλτζη Ηλέκτρα 33 λ. 34 δ.
3η Κορτιάνου Ανδριέττα 33 λ. 34 δ.

Αποτελέσματα κατηγορίας Αγοριών
1ος Μπρουκς Ιωσήφ 17 λ. 32 δ.
2ος Κεραμιδάς Νικόλας 19 λ. 00 δ.

Αποτελέσματα κατηγορίας Κοριτσιών
1η Κεραμιδά Ίλια 17 λ. 37 δ.
2η Καλαντζή Μαρίνα 21 λ. 18 δ.
3η Beretta Monica 21 λ. 19 δ.

Τις απονομές έκαναν οι : κα Χρυσούλα Γκίκα, κος Κραουνάκης Νίκος, κος Γέμελος Νίκος , κος Δρυμωνάκος Ιωάννης, κος Ιορδάνης Παναγιώτης και ο αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Π. κος Δαφερέρας Ευθύμιος.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στον διάπλου, γιατί με τη συμμετοχή και τη στήριξή τους ο συγκεκριμένος αγώνας έχει γίνει πλέον θεσμός.
Ευχαριστούμε πολύ το Λιμενικό Σώμα και όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά στην οργάνωση και διεξαγωγή του διάπλου με ασφάλεια.
Πολλές ευχαριστίες στις προπονήτριες κολύμβησης του Ν.Ο.Π. Παντελαίου Μαρία και Ζαμπέτα Χριστίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos