Συμμετοχή του ΝΑΪΑΣ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

28 Μαρτίου 2019 14:54

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου "ΝΑΪΑΣ" συμμετείχε για πρώτη φορά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που φέτος πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο 23 με 25 Μαρτίου.

Η αποστολή, που αποτελούνταν από τους αθλητές Αναγνωστόπουλο Γιάννη, Αντωνίου Βαγγέλη, Βάρσαμο Δήμο, Καλλέργη Νικόλα, Κολυδά Γιώργο και Λαφιά Κωνσταντίνο με προπονητή την Πολυξένη Σαρρή και συνοδό την Κατερίνα Καραφώτα, αποκόμισε χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Πάρου Ν.Ο.Π και του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου ΩΛΙΑΡΟΣ για την βοήθεια τους.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Blue Star Ferries και τον κ. Δημήτρη Πετρόπουλο για την μετακίνηση της αποστολής, τον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την φιλοξενία και φυσικά τους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές της Πάρου και Αντιπάρου για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους καθώς και τους προπονητές τους.

Η αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία των τριών Ομίλων αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να ενώνει.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos