Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O ΝΟΠ στο “THESALONIKI OPTIMIST TEAM RACE 2019”

29 Νοεμβρίου 2019 14:55

Σε έναν διαφορετικού τύπου αγώνα είχε την ευκαιρία να συμμετέχει μέρος της αγωνιστικής ομάδας Optimist του ΝΟΠΑΡΟΥ το τριήμερο από 22-24/10/2019.


Το “THESALONIKI OPTIMIST TEAM RACE 2019” που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία.

Οι δύο ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Πάρου συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους αγώνα και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα PAROS 1 με τους Μαρία Ελένη Καλακώνα- Σωτήρη Ραγκούση- Γεώργιο Κυπραίο-Μάνο Σπανό κατέλαβε την 7η θέση με ισοβαθμία με την 6η θέση κάνοντας 5 νίκες και 6 ήττες ενώ η ομάδα PAROS 2 με τους Στέφανο Ραγκούση-Μαρία Χριστίνα Μελανίτη-Κωνσταντίνα Ραγκούση- Ακάλεστο Μιχάλη κατέλαβε την 11η θέση με 2 νίκες και 9 ήττες. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν βγήκαν όλοι οι αγώνες λόγω άπνοιας την δεύτερη και Τρίτη ημέρα των αγώνων ενώ νικητές αναδείχθηκαν οι Βέλγοι με δεύτερους τους Ισραηλινούς και τρίτους την ομάδα YAMAHA του Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον διοργανωτή όμιλο, Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για την τιμή να μας προσκαλέσει σε αυτόν τον όμορφο αγώνα και για την βοήθεια του στις μετακινήσεις της ομάδας μας καθώς και να τον συγχαρούμε για την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα σε όλα τα επίπεδα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr