Κυριακή, 04 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 4 Μαΐου 2014,  τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του δημοτικού συνδυασμού «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τροποποίηση της υπ΄αριθμ.10930/13/3/2014 (Β΄646) απόφασης «Ορισμός μορφής και διαστάσεις ψηφοδελτίων».

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Σε χωριά της Ρόδου περιόδευσε σήμερα ο Γιώργος Χατζημάρκος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Συνάντηση με τους πολίτες της τρίτης ηλικίας είχε ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος, Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

...που συνδιοργανώνει με την υποστήριξη των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ), της Δνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου & των Δνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Κυριακή 04-05

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ. Οταν σκέφτεσαι την Αθήνα, ο συνειρμός οδηγεί σχεδόν νομοτελειακά στο βάθος του ιστορικού χρόνου. Η πόλη έχει τη δική της στερεοτυπική εικονογραφία και αυτή δεν είναι άλλη από τα αρχαία της μνημεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Κυριακή στα δυτικά, τα βόρεια, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έναρξη των συζητήσεων για την ελάφρυνση του χρέους θα ζητήσει αύριο, στο τελευταίο κατά πάσα πιθανότητα Eurogroup, στο οποίο θα συμμετάσχει πριν αναλάβει τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 04 Μαϊος 2014 14:25

Το Σκοτεινό Διαδίκτυο

Από τους εκατομμύρια ανθρώπους που «σερφάρουν» καθημερινά από τον υπολογιστή ή την «έξυπνη» συσκευή τους, πολλοί ίσως δεν έχουν διανοηθεί πως, εκτός από το «ορατό»

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos