Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Σας προσκαλούμε στις 19 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο
Δημαρχείο Πάρου, σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Ενημέρωση και προγραμματισμός ενεργειών σχετικά με την κατάργηση του ειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τράπεζα Πειραιώς υνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς φαίνεται πως οι ευχές του συνδυασμού μας για το φετινό πρωτάθλημα δεν έπιασαν τόπο, αφού έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες γεγονότων που αποτελούν δυσφήμιση για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Χατζημάρκος: «Θα δώσουμε τη μάχη της νησιωτικότητας στην καρδιά της Ευρώπης, αφού, στην χώρα μας, τα νησιά τελούν υπό διωγμό».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με την αρωγή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κόντρα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε διοργάνωσε ένα άρτιο αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimistκαι Laser.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εν λόγω κακόβουλο λογισμικό στοχεύει στην καταβολή χρηματικών ποσών ως «λύτρα», με ψηφιακό νόμισμα «bitcoin»
, προκειμένου να «ξεκλειδωθούν» – αποκρυπτογραφηθούν ψηφιακά αρχεία και δεδομένα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές απλών χρηστών ή εταιρικών δικτύων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΕΚ θα συζητήσει στην ολομέλεια σήμερα Τετάρτη στις 3μμ (ώρα Βρυξελλών) με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ όλα τα φλέγοντα ζητήματα που θα απασχολήσουν τη σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 15-16 Οκτώβριου. Η κατάσταση στη Συρία, η συνεργασία με την Τουρκία και οι πολιτικές για το προσφυγικό και τη μετανάστευση εντός αλλά και εκτός της ΕΕ θα τεθούν ψηλά στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από έξι μήνες έως 17 χρόνια σε ακραίες περιπτώσεις, αυξάνονται έως το 2022 τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης σε χιλιάδες ασφαλισμένους οι οποίοι μέχρι πριν από την ψήφιση του 3ου μνημονίου μπορούσαν να συνταξιοδοτηθούν με πλήρη ή μειωμένη σύνταξη, νωρίτερα από τα 67 έτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε διαγραφή χρεών στην Εφορία μέχρι 20.000 ευρώ για τα φτωχά και υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης. Ο οφειλέτης θα πρέπει να υποβάλει αίτηση στο Ειρηνοδικείο και να πληροί 7 συγκεκριμένα κριτήρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει παρότι ο ιδρυτής του λείπει. Το Θέατρο του Οδού Κυκλάδων συνεχίζει τη διαδρομή του χωρίς την παρουσία του Λευτέρη Βογιατζή, με ένα πολύπλευρο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα, γενέθλια ημέρα του Λευτέρη Βογιατζή, σ' εκείνη τη σκηνή που σκάφτηκε και ξαναχτίστηκε πολλές φορές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos