Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Ας καταλάβει επιτέλους, ότι για τις κακές επιδόσεις των κοινωνικών δεικτών δε φταίνε τα συστήματα, αλλά η ανικανότητα και αναποτελεσματικότητά της. Και φυσικά, κάνει μεγάλο λάθος, αν νομίζει ότι θα ακολουθήσει το δρόμο της αδιαφάνειας κρύβοντας
τα στοιχεία, τα οποία για 2,5 έτη δημοσιεύονταν ανελλιπώς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 08/10/2015 και ώρα 11:00 π.μ. με
τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν χθες (01.10.2015) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί ηλικίας 37 και ένας 27 ετών, κατηγορούμενοι για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη 12ητακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5η του μηνός Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 μ. μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Ακαδημίες του Πλοηγού Αντιπάρου στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί με τον Αθλητικό Σύλλογο του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού, θα κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους την Κυριακή 04-10-2015 και ώρα 11:00 στο γήπεδο της Μάρπησσας, όπου και θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των δυο Ακαδημιών.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής, προκειμένου να συμβάλει στην διάδοση της πατροπαράδοτης Εκκλη­σιαστικής Βυζαντινής Μου­σικής και στην ανάδειξη νέων ιεροψαλτών, έχει ιδρύσει από το 1995 Σχολή Εκκλησιαστικής - Βυζαντινής Μουσικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό
της περίπτερο στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνάντηση εργασίας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, συμμετείχε την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για να συνδράμουμε όλοι σ' αυτό διαχειριζόμαστε σωστά τα οικιακά μας απορρίμματα. Συγκεκριμένα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το Λιμεναρχείο Πάρου για την Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας έχουν επιλεγεί οι παραλίες α) του Λογαρά και β) της Χρυσής Ακτής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos