Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Ερώτηση (α.π. 453/22.10.2015) για το κλείσιμο του τοπικού υποκαταστήματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ  της νήσου Μήλου - Κιμώλου του Νομού
Κυκλάδων, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με σκοπό την περιβαλλοντική θωράκιση των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος ενέκρινε την προέγκριση δημοπράτησης σημαντικών περιβαλλοντικών έργων στα νησιά των Κυκλάδων, Μύκονο και Σίκινο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δευτέρα 26/09/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.30

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ #thilaZO, διοργανώνει τον 6ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 45 πόλεις της Ελλάδας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιάσκο τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου το κάλεσμα του δημάρχου για συζήτηση με θέμα το ΦΠΑ, αφού ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν σε αυτό. Κάλεσμα το οποίο έκρυβε μία ενημέρωση για τους λόγους όπου ο δήμαρχος θα ζητούσε την αύξηση των δημοτικών τελών, θέμα που μπήκε προς συζήτηση χθες Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στο χειρουργείο για την αντικατάσταση μηνίσκου βάζει η Αναγεννητική Ορθοπεδική με την εφαρμογή σύγχρονων βιολογικών μεθόδων και τη χρήση αυτόλογων ενήλικων βλαστικών κυττάρων!«Όχι μόνο καταργείται το χειρουργείο με την μορφή που ξέραμε, αλλά αποφεύγονται οι μετεγχειρητικές επιπλοκές και ο κίνδυνος ανάπτυξης οστεοαρθρίτιδας»αναφέρει ο διαπρεπής Ορθοπαιδικός χειρουργός Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης, με αφορμή την αφαίρεση μηνίσκου στην οποία υποβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες ο αρχηγός του κόμματος " ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" κ Θεοδωράκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2015, οι Δήμαρχοι Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Εμ. Μαργαρίτης, Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, και Αντιπάρου κ. Αν. Φαρούπος, συναντήθηκαν και συζήτησαν τις δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας των τριών δήμων στο επίπεδο της αναπτυξιακής στρατηγικής με στοχευμένα έργα και δράσεις, καθώς και τους τρόπους και τα μέσα υλοποίησής της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούµε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγµατοποιηθεί στην νήσο Σαντορίνη στις 27 Οκτωβρίου 2015 ηµέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.µ. σε αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Πέτρου Μ. Νοµικού» στα Φηρά, µε τα κάτωθι θέµατα Ηµερήσιας ∆ιάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα από τα πιο ρηξικέλευθα νομοσχέδια, τα οποία έρχονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, το οποίο έρχεται για να βάλει μια τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, το οποίο για δυόμισι δεκαετίες ήταν σχεδόν ασύδοτο και διαπλεκόμενο, χαρακτήρισε το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για τις άδειες τηλεοπτικών μέσων ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη Βουλή. Όπως επεσήμανε, γι' αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχει σφοδρή αντίδραση από τη μεριά της Αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλαπλά μηνύματα στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης για την οριστική έξοδο της χώρας μας από την κρίση στέλνει προς πάσα κατεύθυνση ο Φρανσουά Ολάντ, που φτάνει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα για τη διήμερη επίσημη επίσκεψη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos