Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Οι ευρωβουλευτές συζήτησαν το σκάνδαλο της Volkswagen με βάση μια κοινοβουλευτική ερώτηση. Ζήτησαν από την Επίτροπο Elżbieta Bieńkowska να διευκρινίσει κατά πόσον η χειραγώγηση των δοκιμών εκπομπών έλαβε χώρα και στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας είχε το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδ/σου κ. Γιάννη Πάππου, τον Πρόεδρο της ΕΞΡ κ. Αντώνη Καμπουράκη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νίκο Μπόνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Σίφνου σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας μικρού μήκους "BIRD" η οποία γυρίστηκε στην Σίφνο το Σεπτέμβριο του 2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η αδήλωτη εργασία σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο "ΑΡΤΕΜΙΣ" από 13,82% το Δεκέμβριο του 2014 εκτινάχθηκε σε 23,05% τον Απρίλιο του 2015, με απώλεια δεκάδες εκατομμύρια για τα ασφαλιστικά ταμεία. Αφού τα έκαναν μούσκεμα, ψάχνουν δήθεν για ισοδύναμα για να μη μειώσουν τις συντάξεις..»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας ευχαριστεί θερμά το κλιμάκιο γιατρών από τους ''Γιατρούς του κόσμου'' με την κινητή οφθαλμολογική μονάδα ,τον παιδίατρο και τον ΩΡΛ για την πολύτιμη και σημαντική βοήθεια που προσέφεραν στους κατοίκους του νησιού μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, και του άρθρου 163 του Ν. 3463/2006 σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 6-10-2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα από το λιμάνι της Τήνου για το λιμάνι της Σύρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ 73χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης «είναι έτοιμα ρεύσουν στην πραγματική οικονομία» της Ελλάδας, δήλωσε η επίτροπος αρμόδια για την Περιφερειακή Πολιτική Κορίνα Κρέτσου, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τακαάκι Κατζίτα, 56 ετών, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο και ο Αρθουρ Μπ. ΜακΝτόναλντ, 72 ετών, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κίνγκστον του Καναδά, μοιράστηκαν το φετεινό Νομπέλ Φυσικής. Οι δύο επιστήμονες ανακάλυψαν τις ταλαντώσεις των νετρίνων, αποδεικνύοντας έτσι ότι τα νετρίνα έχουν μάζα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos