Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Από μια ακόμη επιτυχία στέφθηκαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της Πάρου, όταν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, συνέλαβαν στην Μάρπησσα ημεδαπό άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τραγικό γεγονός σημάδεψε την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου La Belle de L'Adriatique στην Πάρο το οποίο και μετέφερε μια ειδική κατηγορία τουριστών και συγκεκριμένα ποδηλάτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αυξημένο ενδιαφέρον συμμετείχε o Δήμος Πάρου στην Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση Τουρισμού «IFTM TOP RESSA 2015», η οποία διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού «Port de Versailles» από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Η Πάρος συμμετείχε στην έκθεση σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και στο Υπουργείο Οικονομίας ο Γ. Χατζημάρκος, για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού στο τρέχον ΕΣΠΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την αριθμ. 2/71338/0026/22-07-2013 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και Αναπλ. Οικονομικών επανακαθορίζεται η διαδικασία και τα δικαιολογητικά για την πληρωμή της εισοδηματικής ενίσχυσης οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, όπως καθορίζονται από την Οδηγία 85/148/ΕΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη χθες (07.10.2015) στην Αμοργό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αμοργού, ένας 38χρονος
ημεδαπός κατηγορούμενος για το αδίκημα της υποκλοπής μεταφορικού έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποτίθεται ότι μέσω των προγραμματικών δηλώσεων ενημερώνει η κυβέρνηση για την πολιτική που θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της θητείας της, ώστε να επιτύχει τους στόχους για τους οποίους έχει δεσμευθεί προεκλογικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 12:56

Θανατηφόρο δυστύχημα - Νεκρή 67χρονη

67χρονη υπήκοος Γερμανίας κινούμενη πεζή, επί της διαδρομής που οδηγεί από τον όρμο των Φηρών στον ομώνυμο οικισμό, τραυματίσθηκε θανάσιμα (ποδοπατήθηκε) από ημιόνο. Οι ακριβείς συνθήκες και τα αιτία του περιστατικού ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμένα της Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 66χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos