×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Σερίφου, για τραυματισμό 59χρονου αλλοδαπού ναυτικού του Φ/Γ "ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ" Ν.Μ. 41, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στον προβλήτα "ΛΕΙΒΑΔΙΟΥ" Σερίφου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού ανάμεσα στον Υπουργό κ. Γιώργο Σταθάκη και εκπροσώπους της εταιρείας «Ελληνικά Υδατοδρόμια», με στόχο να ενημερωθεί ο Υπουργός για την ανάπτυξη των Υδατοδρομίων και του δικτύου πτήσεων των υδροπλάνων στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ να εορτάζεται ως η Παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την επανεξέταση ουσιαστικών προβληματισμών για την προστασία και τη διαχείριση των δασών. Παράλληλα, είναι η αφορμή να δούμε στην πράξη την ατομική και συλλογική ευθύνη μας απέναντι στα δάση, τα φυσικά οικοσυστήματα και τελικά τον πλανήτη μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 23/3/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Σίφνου και ο Δήμαρχος Ανδρέας Μπαμπούνης ευχαριστούν από καρδιάς τον κοινωνικό σύλλογο «ΓΛΑΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», που επισκέφτηκαν το νησί μας στις 13 και 14 Μαρτίου 2015 και παρείχαν αφιλοκερδώς πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη σε παιδιά έως 16 ετών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβίωση του εθίμου της Λαμπαδηφορίας στη Μνήμη της Μαντώς Μαυρογένους το βράδυ της 25ης Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών και ιδιωτικών καταστημάτων και σπιτιών, καθώς και των ελλιμενισμένων πλοίων από το πρωί της 23ης Μαρτίου μέχρι τη δύση του ήλιου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση τις βραδινές ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθοριστική για την πορεία της χώρας το επόμενο διάστημα είναι η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί απόψε, κατόπιν ελληνικού αιτήματος, στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ψηφοφορίες επί των παρόντων στην Ολομέλεια βουλευτών, και μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε μέχρι τις 2.30 το πρωί, υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων, το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αφορά την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το χθεσινό δελτίο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού, απλώς, επισφράγισε τις φήμες που τόσες μέρες κυκλοφορούσαν στους δημοσιογραφικούς και θεατρικούς κύκλους: ότι ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, ζήτησε, την περασμένη Πέμπτη, την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Σωτήρη Χατζάκη, ο οποίος όμως αρνείται να παραιτηθεί: «...Προφανώς, ο κ. Χατζάκης, που έχει διατελέσει και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών (1993-1994), αν. καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου (2005-2006) και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ (2009-2013), έχει πραγματοποιήσει δε πλήθος σκηνοθεσιών από διευθυντικές θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς την τελευταία εικοσαετία, δυσκολεύεται να αντιληφθεί την εργασία του διαφορετικά», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos