Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 10/7/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες οικονομικές συνθήκες και την Εγκύκλιο ΠΟΛ 1136/2015 αποφασίζει:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε αυριανή σύσκεψη μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και των επικεφαλής των τραπεζών, θα οριστικοποιηθούν οι νέες υπηρεσίες που θα προσφέρουν οι τράπεζες προς τους πολίτες, τις μέρες της τραπεζικής αργίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ημερήσιος κατάλογος αναβολών στον χώρο του πολιτισμού διαρκώς μεγαλώνει. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν οι αναβολές λόγω του δημοψηφίσματος που διενεργήθηκε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τρεις στους τέσσερις Ιταλούς αναγνώστες της ιστοθέσης του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων ANSA απάντησαν «όχι» στην ερώτηση δημοσκόπησης που ρωτούσε: «αν ήσουν Έλληνας, τι θα ψήφιζες στο δημοψήφισμα;».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τελική, κατά τα φαινόμενα, ευθεία μπήκαν χθες οι πυρετώδεις διαπραγματεύσεις για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα στη Βιέννη, καθώς απόψε τα μεσάνυχτα εκπνέει και η δεύτερη προθεσμία που είχαν θέσει οι δύο πλευρές για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos