Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε σε συνάντηση για την διοργάνωση του Καρναβαλιού της Παροικίας η οποία θα γίνει την Τετάρτη 20/01/2016 στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 15 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου, τα οποία εξελέγησαν κατά την Γενική Συνέλευση της 10ης Ιανουαρίου 2016, και συγκροτήθηκαν σε σώμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές που από το βράδυ του Σαββάτου θα είναι κατά τόπους ισχυρές θα επικρατήσουν στιις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 19:25

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Στις 15-01-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ενας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 15-01-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 40χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού, που επίσης συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου συνεστήθη Ομάδα Εργασίας σε θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έργο της οποίας είναι η παρακολούθηση υλοποίησης των δράσεων Τουρισμού, η επεξεργασία και κατάθεση προτάσεων, η διαβούλευση με τις τοπικές αρχές και τους τοπικούς φορείς του κάθε νησιού, καθώς και η παρακολούθηση υλοποίησης και εξειδίκευσης ανά νησί του τριετούς πλάνου Στρατηγικής Τουρισμού που εκπονείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού ομίλου Πάρου ξεκίνησε την προετοιμασία για την νέα χρονιά συμμετέχοντας στο Camp κατηγοριάς σκαφών optimist που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό όμιλο Καλαμακίου στις 7-10 Ιανουαρίου 2016.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εχθές ολοκληρώθηκε μία διήμερη συντονιστική συνάντηση ανάμεσα σε εκπρόσωπους 33 μη-κυβερνητικών φορέων από κάθε γωνιά της Ευρώπης οι οποίοι συμμετέχουν στα 7 Περιφερειακά Γνωμοδοτικά Συμβούλια της ΕΕ για την αλιεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 14-01-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos