Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου σας προσκαλεί στη συναυλία-αφιέρωμα στη μουσική & τα τραγούδια του Γιώργου Ζήκα, που διοργανώνει το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 & ώρα 21:00 στην αίθουσα "Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας" στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απεργιακή συγκέντρωση Πέμπτη 7 Απριλίου στις 11:00 στη πλατεία Μαντώ Μαυρογένους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλω να σας εκφράσω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που διεξήχθησαν στην Πάρο και στην Αντίπαρο στις 3 Απριλίου του 2016. Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εννιά χρόνια από τη βύθιση του Sea Diamond στην Καλντέρα της Σαντορίνης, το αίτημα για την ανέλκυση του παραμένει αδιαπραγμάτευτο. Και αυτό διότι παρά την επιφανειακή ηρεμία και την "ελεγχόμενη" συλλογή των μέχρι σήμερα υγρών αποβλήτων, η προϊούσα διάβρωση του σκάφους δεν αποτρέπεται, αν δεν υπάρξει η μία και μοναδική λύση αποφυγής της οικολογικής καταστροφής, που είναι προφανώς η ανέλκυση και η οριστική απομάκρυνση του από τα νερά της Καλντέρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτακτο σχέδιο καταγραφής αιτημάτων ασύλου για όσους βρίσκονται στις ανοιχτές δομές φιλοξενίας ετοιμάζεται να εφαρμόσει η Υπηρεσία Ασύλου για να λύσει το πρόβλημα χιλιάδων προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγο πριν από τις 10 χθες το βράδυ άνοιξε η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Είναι εντυπωσιακό ότι μέσα στο πρώτο μισάωρο είχαν υποβληθεί 30 φορολογικές δηλώσεις και 300 προσωρινές δηλώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σύνολο των προτάσεων, περίπου περισσότερες από τριακόσιες, που υποβλήθηκαν επίσημα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου 2015 και προέρχονται από Ελληνες και ξένους δημιουργούς, έχει από χθες στα χέρια του ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Αφορούν όλους τους χώρους του φεστιβάλ και, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσουν την «επίσημη» δεξαμενή προτάσεων από την οποία θα αντλήσει για την τελική διαμόρφωση του προγράμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πάνος Παχατουρίδης, στέλεχος της Google, μιλά για το Project Loon και τι σηματοδοτεί η διασύνδεση εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που μέχρι σήμερα παραμένουν offline

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το σχέδιο της αεροπορικής εταιρίας Alaska Air Group Inc για την εξαγορά της Virgin America Inc καθιστά την εταιρία πιο ελκυστική στις αεροπορικές εταιρίες της Ασίας που αναζητούν αύξηση των εσόδων τους, μέσω της αναδιανομής των επιβατών τους, για πτήσεις προς εσωτερικούς προορισμούς των ΗΠΑ, σύμφωνα με την άποψη αναλυτών στο χώρο των αεροπορικών εταιριών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 08:42

Το πρώτο «θύμα» των Panama Papers

Ο 41χρονος συντηρητικός πρωθυπουργός της Ισλανδίας Σίγκμουντουρ Νταβίντ Γκουνλάουγκσον είναι ο πρώτος πολιτικός που χάνει τη θέση του εξαιτίας της διαρροής των Panama Papers. Ο Γκουνλάουγκσον υπέβαλε χθες την παραίτησή του, μετά την αποκάλυψη ότι η offshore εταιρεία της συζύγου του διαχειρίζεται ομόλογα «αμαρτωλών» τραπεζών – ισλανδικών τραπεζών που κατέρρευσαν το 2008, αλλά των οποίων οι ομολογιούχοι εξακολουθούν να διεκδικούν αποζημιώσεις από το ισλανδικό δημόσιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos