Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα Εξάρχεια μετά την ειρηνική πορεία για την 44η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα με αίσθημα σεβασμού και χρέους αποδίδουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές του Νοέμβρη του 1973.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω τεχνικών ζητημάτων, το κρουαζιερόπλοιο που θα φιλοξενήσει αστέγους από τους Δήμους της Δυτικής Αττικής που έχει πλήξει η θεομηνία, θα είναι το Celestyal Nefeli της εταιρίας Optimum Shipmanagement Services.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με υψωμένη τη γροθιά απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση καλλιτέχνη. Μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνευτής ο Μπάμπης Στόκας έχει σημαδέψει με την πολύχρονη μουσική του διαδρομή τη νεότερη ελληνική σκηνή, χαρίζοντάς μας μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων τριάντα περίπου χρόνων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε ποιο είναι το μυστικό συστατικό που απογειώνει το πιο απλό τοστάκι, και ήρθε η ώρα να δούμε ποιο είναι το κόλπο που κάνει το τυρί του τοστ να κρατάει περισσότερες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-11-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 52, 38 και 26 ετών οι οποίοι προέβησαν σε κατάληψη οδοστρώματος με στάθμευση αυτοκινήτων παρακωλύοντας τη συγκοινωνία-διέλευση οχημάτων επί επαρχιακού οδικού δικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-11-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 51, 36, 37, 43 ετών και 58χρονος υπήκοος Βουλγαρίας οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 23η Νοεμβρίου 2017 ,ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαράντα τέσσερα χρονιά μετά, με το μυαλό και την ψυχή στραμμένη στις μέρες του Νοέμβρη, στην τελευταία εξέγερση στην σύγχρονη ελληνική ιστορία με την οποία κορυφώθηκε ο αντιδικτατορικός αγώνας, θυμόμαστε τους χιλιάδες αγωνιστές, τιμούμε τους νεκρούς, συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε να κρατάμε ζωντανά τα συνθήματα εκείνης της εξέγερσης και να αγωνιζόμαστε για περισσότερη δημοκρατία, για διεύρυνση των κοινωνικών δικαιωμάτων, για δουλειά και προκοπή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos