Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη των Δ.Σ. που μας τίμησαν με την παρουσία τους στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2017 στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε με κατεπείγουσα επιστολή ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων, σχετικά με την τροποποίηση του άρθρου 32 Ν.4483/2017, που προβλέπει την εξαίρεση των Δημοτικών Υπαλλήλων από την παροχή κινήτρων προς Δημοσίους Υπαλλήλους, για νησιωτικές και δύσβατες περιοχές, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης των Δημόσιων Υπηρεσιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση σε 4 σημεία έκανε ο Νίκος Συρμαλένιος στη συζήτηση των Επιτροπών της Βουλής ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πιο ιστορικό και διάσημο νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων, το «Club Αυτοκίνηση» εμφανίζεται ο αγαπημένος παριανός ερμηνευτής και στιχουργός Stan, χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκηρύσσεται άμεσα ο διαγωνισμός για την προμήθεια των 12 ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, μετά την έγκριση της διαδικασίας από την ΕΥΔ Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρκετά περιορισμένο το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 10-01-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 44χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 27 και 35 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (Π.Ν.Ο.) στις 12/01/2018, το δρομολόγιο με το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ την Παρασκευή 12/01/2018 από Πειραιά πρός Μήλο–Σαντορίνη–Ανάφη–Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο και η επιστροφή την Κυριακή στις 14/01/2018 αναμένεται να πραγματοποιηθούν ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια των εγγράφων του Δήμου Θήρας προς τους αρμόδιους φορείς σχετικά με την πολύμηνη καθυστέρηση της περαίωσης του έργου στο οδικό δίκτυο Αεροδρόμιο - Φηρά - Βουρβούλος - Οία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας την Τρίτη (09/01) στα γραφεία του Δήμου Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στα πλαίσια του διακρατικού Μεσογειακού προγράμματος InterregMed, Consume-Less σας καλεί σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στις 17/01/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos