Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13.00, στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα Πάρου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Λογιστών Πάρου-Αντιπάρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν για να κατακτήσει η Ελλάδα για το «Οσκαρ» καλύτερης ταινίας προβολής χώρας στον κόσμο για φέτος, βραβείο που διεκδικεί το βίντεο του ΕΟΤ «Greece, a 365-day destination».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έμφαση στην ασφάλεια και στην καθημερινότητα των πολιτών - Πλήθος κόσμου στο χώρο όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του - ΝΔ: «Eίμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένας πολύ επιτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι θέμα ημερών να κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για την αναπροσαρμογή των ασφαλιστικών εισφορών για τους μη μισθωτούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποσοστό επιτυχίας που ξεπερνά το 95% και άριστα αποτελέσματα , προσφέρει η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος D.G.H.A.L.(DopplerGuidedHemorroidalArteryLigation) στην ριζική θεραπεία των αιμορροΐδων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από κόσκινο όλα όσα ειπώθηκαν στο υπουργικό Συμβούλιο και είτε αναφέρθηκαν από τον ίδιο τον κ. Κοτζιά είτε δημοσιεύθηκαν σε ρεπορτάζ - Μήνυση κατά Κοτζιά και από απόστρατο Πλωτάρχη για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια - Εγκαλεί τον πρώην υπουργό Εξωτερικών ότι παραβίασε κρατικά μυστικά-απόρρητα και εξέθεσε τη χώρα σε κίνδυνο αντιποίνων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας γνωρίζουμε ότι η ανακοινωμένη για την Τετάρτη 7 Νοέμβρη, προβολή του ντοκιμαντέρ για τα 100χρονα του ΚΚΕ για λόγους πέρα από τη θέληση μας, αναβάλλεται .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε με θετικές εντυπώσεις και όμορφες αθλητικές εικόνες το 4ο τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ( Μίνι και Παμπαίδων ) που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου για τα μικρά παιδιά της Πάρου και της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση ένταξής τους στο Πρόγραμμα, μετά την αξιολόγηση - βαθμολόγηση των επιχειρηματικών σχεδίων που κατέθεσαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωί της 26ης Οκτωβρίου, ένας νέος άνδρας 50 ετών, προσήλθε στο ΚΥ Πάρου παραπονούμενος για επίμονο ισχυρό πόνο στο στήθος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos