Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Συνεχίζεται η διακοπή των τεχνικών εργασιών κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου στην Αλυκή η οποία επιβλήθηκε προ ολίγων ημερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οστεοπόρωση είναι χρόνια πάθηση του μεταβολισμού των οστών, κατά την οποία παρατηρείται σταδιακή μείωση της πυκνότητας και ποιότητάς τους, με αποτέλεσμα αυτά με την πάροδο του χρόνου να γίνονται πιο εύθραυστα και λεπτά. Έτσι προκαλείται αυξανόμενος κίνδυνος κατάγματος των οστών, καθώς μειώνεται η ανθεκτικότητα και η ελαστικότητά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυρία Μαρία Κουτσουκέρα από την Αθήνα, είναι η μεγάλη τυχερή του Διαγωνισμού του psts.gr η οποία κέρδισε το Bluetooth «Clip & Talk» απλά και εύκολα με ένα μόνο κλικ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγνώμη ζήτησε δημοσίως χθες το απόγευμα η εφημερίδα Guardian για το διαφημιζόμενο πακέτο διακοπών μίας εβδομάδας στη Σάμο και την Αθήνα, που υποσχόταν καλύτερη κατανόηση των επιπτώσεων της οικονομικής και προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα.Το δημοσίευμα "κατέβηκε" σχεδόν άμεσα από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας και εκπρόσωπος της εφημερίδας έσπευσε να απολογηθεί στο βρετανικό και ελληνικό τύπο, κατόπιν της από κοινού κινητοποίησης του Υπουργείου Τουρισμού και του Ψηφιακής Πολιτικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ορθόδοξη Χριστιανική νηστεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής, αφού σύμφωνα με τη χριστιανική θρησκεία προβλέπετε να νηστεύουμε 180-200 ημέρες ετησίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται έως τις 30 Απριλίου 2018 η προθεσμία υποβολής προτάσεων δράσεων διαχείρισης πόσιμου ύδατος στα μικρά νησιά, για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο σώμα του αισθάνεται μια επέλαση τρόμου. Βρίσκεται στο έλεος κάθε ριπής του ανέμου και η εναπομείνασα ζωή μοιάζει τρομακτική, άδηλη ενώ ξεφεύγει από τα χέρια του ανθρώπου που το κακοποιεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ακτοπλοϊκή γραμμή σύνδεσης της Πάρου και των Κυκλάδων με τον Πειραιά έρχονται από τις 30 Μαρτίου 2018 τα HIGHSPEED!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φετινή παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας, Σκηνή Ενηλίκων, η «τερατώδης» μουσικοχο-ρευτική κωμωδία του Μάρτιν Ντάουνινγκ «Ο πύργος του Φρανκεστάιν», ήταν μια πρωτότυπη και ασυνήθιστη επιλογή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του δικαστηρίου για τον 42ρονο από την Σκάρφεια ο οποίος κατηγορείται ότι έδεσε το σκύλο του σε δέντρο και τον εγκατέλειψε μέχρι να πεθάνει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos