Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία την Τετάρτη 18 Απριλίου, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία με ώρα έναρξη στις 6.00 το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από….αϋπνίες φαίνεται να υποφέρει αυτές τις μέρες γάιδαρος ο οποίος, κατά τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες έχει τη συνήθεια να βολτάρει σχεδόν αμέριμνος, στη μέση του οδοστρώματος του Περιφερειακού δρόμου της Παροικίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε την διαδικασία ανάθεσης του έργου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή, με τις τέσσερις αναμετρήσεις των προημιτελικών να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ αμφίρροπο είναι και το Λειψία – Μαρσέιγ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου βρίσκεται στο μέσον της περίπου και οι πιστοί από κάθε γωνιά της Πάρου προσέρχονται αυτές τις ημέρες στους ναούς για να ζήσουν με ευλάβεια στιγμές κατάνυξης και μυστηριακής ιερότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-04-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 49χρονος ημεδαπός και 31χρονος υπήκοος Αλβανίας οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες κατασκευαστικές εργασίες σε χώρο αιγιαλού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

7η Εικαστική Συνάντηση Τεχνών Πάρου 2018 - ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθησαν χθες (04.04.2018) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις υπήκοοι Βιετνάμ ηλικίας 26, 26, 38, δυο υπήκοοι Κίνας ηλικίας 40, 58 ετών και δυο 32χρονοι υπήκοοι Ιράκ, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια άσκησης τους στρατού αποκάλυψε πως 7.000 στρατιώτες θα μεταβούν στον Εβρο και τα νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos