Νίκες για Α.Ο. Πάρου και Νηρέα

12 Δεκεμβρίου 2009 00:00

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου και ο ΑΜΕΣ Νηρέας Νάουσας ήταν οι μεγάλοι νικητές στα παιχνίδια που έδωσαν το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Πάρου με αντιπάλους τον Πανθηραϊκό (2-1) και Παμμηλιακό (3-1) αντίστοιχα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κυκλάδων.

Διαβάστε τα αποτελέσματα του Σαββάτου, βαθμολογίες, δηλώσεις από τα δυο παιχνίδια της Παροικιάς με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

       

Άνετα ο Νηρέας 3-1 τον Παμμηλιακό

 

Απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της απέκτησε η ομάδα μας μετά την άνετη σημερινή της επικράτηση με 3-1 κόντρα στον ΑΣ Παμμηλιακό. Το παιχνίδι διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση κάτι το οποίο δεν εμπόδισε την ομάδα μας να παίξει για ακόμη μια φορά οργανωμένα και να φτάσει στην επίτευξη τερμάτων.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας στο 28' ο Σταθερός με σουτ μετά από ωραία μπαλιά του Τόδρη Νικήτα.

Στο 31' ο εορτάζων Σπύρος Ευαγγέλου σημάδεψε το δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ όμως οι παίκτες μας επέστρεψαν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου αποφασισμένοι να τελειώσουν την υπόθεση νίκη.

Έτσι στο 47 'ο Τόδρης Νικήτας με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 έπειτα από ασίστ του Κρίστο. Στο 49 'και πάλι ο Τόδρης Νικήτας εξαπέλυσε κεραυνό 10 μέτρα έξω από την περιοχή σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι. Στο 77 'ο Σπύρος Ευαγγέλου πλάσαρε υποδειγματικά με το αριστερό πόδι γράφοντας το 3-0 κάνοντας δώρο στον εαυτό του αυτό το γκολ.

Με αυτογκόλ ο αμυντικός μας Τόδρης Το τελικό 3-1 σημείωσε στο Κώστας 87 '. Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας για ακόμη ένα παιχνίδι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μαραγκού και των εποπτών Δεληγιάννη και Μενδρινού.

 

Νηρέας (Νίκος Μοστράτος):

Παπαγιάννης

Τόδρης Ν.

Παπαδόπουλος

Τριπολιτσιώτης

Μπαρμπαρήγος

Σταθερός

Μοστράτος

Μόλλα

Κρίστο (Τόδρης Κ 78 '.)

Ευαγγέλου (Ραγκούσης 84 ')

Νικόλοφ (Βάρσαμος 74 ')

 

Παμμηλιακός (Ζαχαρίας Γκούτζας):

Γενναδοπουλος

Σιδερής Σ.

Μάνη

Μήτση (Μπαργιάμη 82 ')

Σιδερής Α.

Κυρίτσης

Παπαδημητρίου Α.

Κουρέλης (Ψαθάς 74 ')

Μαρκαντώνης

Παπαδημητρίου Ε.

Χότζας.

  Πηγή: http://www.nireasfc.gr   

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησαν τοποθεσία στο μας ο προπονητής του Νηρέα Νίκος Μοστράτος και ο εορτάζων και σκόρερ του τρίτου τέρματος του Νηρέα Σπύρος Ευαγγέλου:


 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos