Τα μαχαίρια βγήκαν με τη... σέντρα

27 Αυγούστου 2012 12:02

Οι «αιώνιοι» έδειξαν από νωρίς τις (άγριες) διαθέσεις τους. Ο Γ. Αλαφούζος έκανε το πρώτο «φάουλ». Και διαμαρτυρήθηκε, παρά το «διπλό» της ομάδας του στη Λιβαδειά, για τις... κίτρινες κάρτες

που πήραν οι παίχτες του ΠΑΟ, κάποια... ανάποδα φάουλ κι ένα οφσάιντ, με τη διαιτησία του Γ. Κομίνη να έχει περάσει απαρατήρητη από παίχτες, φιλάθλους αλλά και την πλειονότητα των ΜΜΕ, κρίνοντας σκόπιμο να πατήσει τη «σκανδάλη» για νέες βολές κατά ριπάς εναντίον όλων!

«Είναι σαφές ότι οι επιφυλάξεις του ΠΑΟ για το επίπεδο και την ανεξαρτησία της διαιτησίας επιβεβαιώνονται. Η προκλητική συμπεριφορά των βοηθών αλλά και η υποκριτική στάση του διαιτητή από τη στιγμή που προηγήθηκε ο ΠΑΟ δείχνουν πως από την πρώτη αγωνιστική άρχισαν τα όργανα», ανέφερε η ανακοίνωση της «Συμμαχίας», θυμίζοντας το γνωστό σύνδρομο «λέγε λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει»! Στη συνέχεια, με αφορμή πάντα τη διαιτησία, έγινε λόγος για «μικροχειρουργική» που «κατάφερε ν' αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα»:

Η «μπηχτή» για τον Ολυμπιακό έμεινε για το υστερόγραφο («καλά θα κάνει ο Ολυμπιακός να σταματήσει τη μαύρη προπαγάνδα στα παιχνίδια του ΠΑΟ και να προσέξει περισσότερο τις εκκρεμότητες που έχει με τη Δικαιοσύνη») και όπως αναμενόταν, σήμαναν συναγερμό στην πλευρά του Ολυμπιακού: «Ο κύριος Αλαφούζος και οι (επίσης) αγράμματοι σύμβουλοί του αποφάσισαν για ακόμα μία φορά να δυναμιτίσουν το κλίμα με μια φαιδρή ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»», αντέδρασε με ανακοίνωση-απάντηση η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Περιμέναμε ότι η ανικανότητά τους, σε όλα τα επίπεδα, θα τους αναγκάσει να χτίζουν από τώρα άλλοθι, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα το κάνουν λίγες ώρες μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο κατά κοινή ομολογία ευνοήθηκαν και λίγες ώρες πριν το δικό μας αγώνα», υπογράμμισε η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟ να «πάρει θέση για το αν θα συνεχίσουν να πυροβολούν εξωθεσμικά το ποδόσφαιρο μέσω της ''Παναθηναϊκής Συμμαχίας'', ώστε να μην προκύπτουν ευθύνες για την ΠΑΕ»...

Για το υστερόγραφο των «πράσινων» επιτέθηκε στους κ. Αλαφούζο, Παναγόπουλο, Γόντικα: «Να μιλάνε για «εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη» άνθρωποι όπως ο κύριος Αλαφούζος (με τόσα... χιλιόμετρα ''πηγαινέλα'' στις δικαστικές αίθουσες, με κατηγορίες για λαθρεμπόριο πετρελαίου, οφειλές πολλών εκατομμυρίων στο ΙΚΑ και στο Δημόσιο και άλλα πολλά) ή οι κύριοι Παναγόπουλος και Γόντικας (που τους βαραίνουν κακουργηματικές πράξεις και το ''μεγάλο φαγοπότι της ΕΡΤ« τον λογαριασμό του οποίου πλήρωσε ο ελληνικός λαός) είναι τουλάχιστον κωμικό».

Στο «τρένο του παραληρήματος» και του παραλογισμού ανέβηκε λίγες ώρες μετά και η ΠΑΕ ΠΑΟ! Ανθρωποι που ενέχονται στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων και θα έπρεπε να έχουν ήδη απολογηθεί, παραπεμφθεί και να είναι στη φυλακή για τις πράξεις τους, δεν μπορούν να μιλούν για θεσμούς, κύρος και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου», προστέθηκε στον χθεσινό ξέφρενο ρυθμό των ανακοινώσεων, όλες για... ένα καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου... Σκεφτείτε να ήθελαν να το καταστρέψουν... Το γεγονός πως η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο δεν σημαίνει πως θα μείνει απαθής για να τον στρώνουν όπως θέλουν», συμπλήρωσε η ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Απάντηση στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού εξέδωσε και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», σημειώνοντας: «Το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια και το ''φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης'' βρήκε την πλήρη έκφρασή του στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός». Μετά τη λήξη του αγώνα της Βέροιας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση όπου τονιζόταν ότι από σήμερα το πρωί οι νομικοί σύμβουλοι των Πειραιωτών θα φροντίσουν ώστε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» να πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει. Την ίδια ώρα κύκλοι των «πρασίνων» έλεγαν πως ένα ημίχρονο του αγώνα της Βέροιας ήταν αρκετό για να δικαιωθούν όσα έλεγαν με τις ανακοινώσεις που προηγήθηκαν.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos