Μάριμπορ-Παναθηναϊκός 3-0

21 Σεπτεμβρίου 2012 02:13

Η εικόνα του αγώνα. Η έμπνευση του Ζεσουάλντο Φερέιρα να αρχίσει τον αγώνα χωρίς κλασικό φορ και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σε ρόλο φουνταριστό

κάθε άλλο παρά δικαιώθηκε. Ο Παναθηναϊκός ήταν ελάχιστα δημιουργικός, ουδείς παίκτης του πατούσε περιοχή και οι μέσοι συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλον ποιος θα κάνει τις περισσότερες λάθος μεταβιβάσεις.

Η Μάριμπορ, αντίθετα, είχε αρχή, μέση και τέλος. Οι παίκτες της κατάλαβαν εγκαίρως ότι ο αντίπαλός τους δεν πατάει καλά στο τερέν και φροντίζοντας να αλλάζουν γρήγορα την μπάλα ανάγκαζαν την άμυνα του Παναθηναϊκού να αφήνει κενά. Στο πρώτο μεγάλο εξ αυτών (και μετά από ωράιο πάσινγκ γκέιμ) ο Μπέριτς έγραψε το 1-0 απολύτως φυσιολογικά.

Δείτε τη βαθμολογία του ομίλου του Παναθηναϊκού στο Europa League και όλα τα στατιστικά.

Θα περίμενε κανείς ότι το γκολ θα αφυπνίσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ή τουλάχιστον τον προπονητή του για να αλλάξει κάτι στην τακτική.Η αλλαγή του 4-3-3 σε 4-4-2 όμως ουδέποτε βοήθησε τους "πράσινους" αφού και πάλι απουσίασε κάθε ίχνος δημιουργίας.

Μόλις στο 56' ο Φερέιρα φρόντισε να βάλει στο γήπεδο κλασικό επιθετικό (ο Φορναρόλι στη θέση του αρνητικού Χριστοδουλόπουλου) κίνηση που αποδείχθηκε εν τέλει ανώφελη αφού έξι λεπτά αργότερα ο Ιμπραϊμι έγραψε με σουτ το 2-0 μετά από λάθος του Κουίνσι στο κέντρο του γηπέδου.

Αντίδραση και πάλι δεν υπήρξε καθώς το φιλότιμο του Μαυρία που μπήκε αλλαγή μετά το 70' δεν μπορούσε να διαφοροποιήσει τα πράγματα. Η Μάριμπορ από την πλευρά της κατάφερε και τη χαριστική βολή στο πληγωμένο κορμί του Παναθηναϊκού με το εύστοχο πέναλτι του Ταβάρεζ στο 88' για να διαμορφωθεί το βαρύ 3-0.

Η...αγωνιστική τραγωδία ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Σπυρόπουλου στις καθυστερήσεις. Λεπτομέρειες, θα πείτε, μπροστά στην εμφάνιση...

www.contra.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos