Συγχαρητήρια της ΚΔΕΠΑΠ στην πρωταθλήτρια ομάδα νέων του Νηρέα

30 Μαϊος 2013 15:45

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην άξια διοίκηση του ΝΗΡΕΑ, το προπονητικό τιμ, τους γονείς των

παιδιών που με θυσίες και κόπους τα στήριξαν, αλλά προπάντων στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου που με το ταλέντο τους, την αξίας τους και τους αγώνες τους, ανέδειξαν το εφηβικό τμήμα ποδοσφαίρου του Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ σε πρωταθλητή Κυκλάδων για το 2013.

Η σπουδαία αυτή επιτυχία επετεύχθη χάρη στην αγάπη, το ενδιαφέρον αλλά και τις θυσίες που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια, που με αφοσίωση υπηρετείτε τον σύλλογο.

Ιδιαίτερα στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, τέτοιες επιτυχίες δίνουν δύναμη και ελπίδα στα νέα παιδιά του τόπου μας, ώστε να ατενίσουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία το μέλλον.

Τέτοιες επιτυχίες κάνουν ποιο επιτακτική την ανάγκη να στεκόμαστε αρωγοί των προσπαθειών σας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το κατά γενική ομολογία, πετυχημένο έργο σας.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Άννα Κάγκανη - Κορτιάνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos