Το ΔΣ του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού απαντάει στης φήμες για δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας στη Νότια Πάρο

05 Ιουνίου 2013 00:07

Το Δ.Σ του συλλόγου θέλοντας να ενημερώσει τα μελή του και τον φίλαθλο κόσμο του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου για τις φήμες που εμπλέκουν τον σύλλογο σε συνεργασία και δημιουργία μιας καινούριας ποδοσφαιρικής ομάδας στην νότια Πάρο δηλώνει τα εξής:

Α)Ο σύλλογος πιστός στις θεσμικές λειτουργίες του όπως ορίζει το καταστατικό και πρωτοπόρος στην ιδέα για δημιουργία μιας καινούργιας ποδοσφαιρικής ομάδας σε όλη την Πάρο που θα εκπρoσωπεί το νησί μας στις Κυκλάδες, το 2011 σε γενική συνέλευση που έκανε για αυτό το θέμα αποφάσισε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια με κάθε κόστος.

Για δυο συνεχόμενες χρονιές ο σύλλογος δεν κατεβάζει στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα ανδρικό τμήμα μπαίνοντας τον πρώτο χρόνο σε συνεργασία με τον Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ και την δεύτερη χρόνια σε συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία και προπομπός της κεντρικής ιδέας με τον Α.Ο.Π ΠΑΡΟΥ και Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ κάτι που την τελευταία πραγματικά στιγμή δεν προχώρησε μένοντας ο σύλλογος ξεκρέμαστος και για δεύτερη χρόνια στο μηδέν όσο αφορά την δημιουργία της μιας ομάδας.

Β)Ο σύλλογος λοιπόν με την στάση του και την πείρα που απεκόμισε από την προσπάθεια του για συνεργασίες με άλλους συλλόγους στην Πάρο δείχνει ότι δεν υπολόγισε το κόστος στο να μην συμμετέχει με το όνομα του βάζοντας τον σύλλογο στο περιθώριο στηρίζοντας μια ιδέα

Με το πάθημα να γίνεται μάθημα το Δ.Σ. είναι κάθετο όσον αφορά τις συνεργασίες ώστε εάν υπάρξουν στο μέλλον να γίνονται με αποφάσεις από γενικές συνελεύσεις και αποφάσεις συμβουλίων και όχι λόγια και καφενειακές συγκεντρώσεις.

Ο σύλλογος πριν από τις γιορτές του Πάσχα καλέστηκε επίσημα από το Δ.Σ. του Μ.Ε.Α.Σ ΑΣΤΕΡΑ στα γραφεία του για το ενδεχόμενο συνεργασίας ( κάτι που ο ΑΣΤΕΡΑΣ πριν δυο χρόνια δεν συμμετείχε σε συζητήσεις δημιουργίας μιας ομάδας στην Πάρο) και παραβρέθηκε με τριμελή επιτροπή που άκουσε κάποιες προτάσεις χωρίς να δεσμευτεί σε τίποτα ξεκαθαρίζοντας ότι θα τεθεί το αίτημα στο επόμενο συμβούλιο για τις τελικές αποφάσεις.

Κάτι που και έγινε με ομόφωνη απόφαση να συζητηθεί στην γενική συνέλευση στις 16/06/2013 ώστε την ενδεχόμενη συνεργασία να την επικυρώσει είτε θετικά είτε αρνητικά το ανώτατο όργανο του συλλόγου .

Γ)Έκπληκτο το Δ.Σ του συλλόγου μαθαίνει και διαβάζει στο τότε συμβούλιο την σύσταση ενός καινούριου καταστατικού που εμπλέκει τον Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ & Μ.Ε.Α.Σ ΑΣΤΕΡΑ σε συνεργασία μιας καινούριας ομάδας με τα σήματα και τα χρώματα των δυο συλλόγων σε απόφαση όπως ανέφερε της ιδρυτικής γενικής συνέλευσης.

Το Δ.Σ του Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ δεν αναγνωρίζει αυτό το καταστατικό που τον εμπλέκει σε δημιουργία μιας καινούριας ομάδας , ποτέ δεν συζήτησε επίσημα κάτι τέτοιο και δεν είναι αρνητικός σε ενδεχόμενο συνεργασιών αρκεί να γίνονται μέσα από γενικές συνελεύσεις των εμπλεκομένων συλλόγων με επίσημες συγκεντρώσεις .

Με εκτιμήση

Το Δ.Σ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos